ledentevredenheidsonderzoek: En de winnaar is…

  • 18 september 2015

Het ledentevredenheidsonderzoek is de afgelopen maanden door 171 leden ingevuld en dat is een prima score. De uitkomsten ervan worden op korte termijn in kaart gebracht zodat het bestuur hier concreet mee aan de slag kan. U krijgt als lid van BLTC binnenkort uiteraard ook de ins en outs van het onderzoek te horen. Op meerdere terreinen worden er aanbevelingen gedaan, die belangrijk zijn en waar de vereniging haar voordeel mee kan doen. Onder andere op het gebied van clubhuis, sfeer, park, trainingen en communicatie zijn er door de leden op positief opbouwende wijze punten aangestipt, waar verbetering of verandering noodzakelijk geacht wordt. Allemaal om de club naar een hoger niveau te tillen. Wij hebben aangegeven dat onder de inzenders van de enquête een winnaar zou worden getrokken die een gratis lidmaatschap 2016 van de BLTC tegemoet kan zien. En die winnaar is………… Lies Lintmeijer. Van harte gefeliciteerd hiermee!