ruim 250 tennissende kids in de gymzaal

  • 13 maart 2016

De tennissende kinderen op de OBB en de KBS Bernardus keken begin maart vreemd op toen ze plotseling ‘meester’ Kris en ‘meester’ Herman op de OBB en de KBS Bernardus zagen rondlopen. Kris en Herman mochten namelijk een dag lang de gymzaal op deze basisscholen als tennisbaan gebruiken. De groepen 3 t/m 6 werden allemaal tijdens hun gymles op een speelse manier met het tennisvirus besmet. Zo’n 250 kinderen deden onder het toeziend oog van gymleraar Rob enthousiast mee met de verschillende tennisoefeningen. Uiteraard hopen we dat de nog niet tennissende kinderen het zo leuk vonden dat zij komend seizoen ook lid worden bij BLTC Blaricum. De zaterdag na deze tennisles mochten alle kinderen (en hun ouders) die dat leuk vonden naar de club komen om wedstrijdjes met elkaar te spelen of een gratis tennisles te krijgen. Uiteraard zijn alle deelnemende kinderen ook begin van het seizoen welkom om een proefles mee te draaien of om gewoon met een vriendje of vriendinnetje mee te komen om te zien hoe leuk tennis kan zijn.