jeugd clubkampioenschappen 2016

 • 8 juni 2016

Speel mee met de jeugd clubkampioenschappen !

Dit jaar worden de clubkampioenschappen voor de jeugd gehouden van zaterdag 2 juli (of maandag 4 juli, afhankelijk van het aantal inschrijvingen) tot en met zondag 10 juli.  
In andere jaren werd het toernooi in september georganiseerd. Dit jaar is het toernooi naar voren gehaald om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven om zich in te schrijven. Voetbal, hockey of de start van het schooljaar is dit keer geen belemmering om je op te geven voor de clubkampioenschappen! Wij verwachten dan ook een grote opkomst.

Inschrijven kan in de volgende categorieën:

ROOD (leeftijd 6- 8 jaar) speelt enkel op woensdagmiddag en alleen single.

ORANJE (leeftijd 8-10 jaar) speelt de hele week in de volgende onderdelen; JE, ME, JD, MD en Mix.

GROEN (leeftijd 10-12 jaar)speelt de hele week in de onderdelen; JE, ME, JD, MD en Mix.

GEEL (11-14 jaar) en GEEL (11-18 jaar) speelt de hele week in de onderdelen; JE, ME, JD, MD en Mix.

 

Op vrijdag 8 juli zal er weer een speciale, gezellige middag/avond worden georganiseerd met spellen en lekkers voor alle deelnemers (ook voor ROOD) en hun ouders.

Deelname is alleen toegestaan voor kinderen die lid zijn van BLTC Blaricum.

Het inschrijfgeld bedraagt  5,00 per onderdeel. De inschrijving loopt via Toernooi.nl en de uiterste inschrijfdatum is 26 juni as.

We zien uit naar een sportieve en gezellige week!

Hartelijke groeten,

De Jeugdcommissie en de Trainers

 
 
PS
Voor alle nieuwkomers die niet bekend zijn met tennistoernooitjes hieronder een uitleg over de gang van zaken bij onze clubkampioenschappen.
 • Je schrijft je voor de juiste categorie in via de site www.toernooi.nl (bij twijfel vraag je de trainer)
 • Als je wilt dubbelen zoek je ook een partner die zich inschrijft (zoek je nog iemand dan kan je de trainers vragen naar een suggestie)
 • Zodra de inschrijfdatum voorbij is gaat de commissie een indeling maken van gelijke niveaus. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kom je dan in een poule terecht (je speelt dan tegen iedereen 1X) of in een afvalschema (als je wint speel je nog een keer als je verliest ben je misschien al klaar met spelen)
 • Op toernooi.nl komt het startschema voor alle spelers te staan maar je ontvangt ook een mail om je te laten weten wanneer je eerste wedstrijd gespeeld moet worden.
 • Afhankelijk van de uitslag van de wedstrijd(en) wordt dan je volgende wedstrijd wel of niet gepland. Het is dus vooraf niet aan te geven wanneer (en hoe vaak) je moet gaan spelen. Het is daarom prettig als je er rekening mee kan houden dat je deze week beschikbaar bent voor de wedstrijden.
 • De wedstrijden worden gespeeld tussen 16.00 uur en 19.00 uur. We houden daarbij natuurlijk rekening met de leeftijden.
 • Voor het finaleweekend (9 en 10 juli) verwachten we dat je in ieder geval beschikbaar bent. Voor overige dagen kan je vooraf verhindering opgeven.
 • Alle kinderen zijn op vrijdag vanaf 17.00 uur welkom voor een etentje op de club en leuke (tennis)spellen.
 • Bovenstaande geldt niet voor de kinderen die in ROOD spelen. Voor deze kinderen is een speciale middag georganiseerd op woensdag o.l.v. de trainers en ze zijn welkom op vrijdag vanaf 17.00 uur. Ze moeten  inschrijven door een mailtje te sturen aan de jeugdcommissie (dan zorgen we voor voldoende medailles…)
 • Plezier in het tennisspel staat voorop!
 • Voor vragen: mail naar de jeugdcommissie