samenwerking met Wijnhuis de Taander

  • 19 juni 2016

Al meerdere jaren levert en sponsort wijngroothandel Icarius Wijnen de BLTC. Bij de open toernooien en de clubkampioenschappen werd de wijnstand bemand door Icarius Wijnen en  werd op die manier een extra duit in het zakje gedaan van de BLTC.  Om de club nog meer te ondersteunen hebben we een nieuwe opzet bedacht waar zowel de BLTC als u als lid nog meer haar voordeel mee kunnen doen. 

In samenwerking met Wijnhuis de Taander (leveringen via Icarius Wijnen) kan de BLTC u een prachtige wijnaanbieding doen.

Als lid van de BLTC ontvangt  u 7,5% directe factuurkorting op uw wijnbestelling en daarnaast sponsort Wijnhuis de Taander de club met 7,5% commissie over de aan BLTC leden verkochte wijnen. Als lid krijgt u een speciale toegangscode waarmee u directe factuurkorting krijgt op uw bestellingen via de webshop. Zie de nieuwsbrief voor de toegangscode.

En de wijnen worden, binnen ‘t Gooi, gratis bij u thuis bezorgd!

U kunt de wijnen bestellen via www.wijnhuisdetaander.nl, de wijn-webwinkel van Rob Scheerder. Het wijnassortiment bestaat uit wijnen van de beste wijngebieden waarbij wijnen van uitstekende kwaliteit worden aangeboden, van veelal kleine wijnboeren. Ook bevat het assortiment veel goede biologische wijnen.

Met enige regelmaat zal Rob zijn wijnen op de club laten proeven. Op het a.s. BLTC Leaseweb Open toernooi zal Rob op vrijdagavond 1 juli en op de slotdag op zondagmiddag 3 juli de wijnstand bemannen om u wijnen te laten proeven. De glazen wijn die u dan wilt drinken kunt u via de kassa van de BLTC afrekenen en vervolgens van gaan genieten.

Voor een proefpakket of thuisproeverij kunt hem bellen op 06 ­10908098 of mailen op rob@wijnhuisdetaander.nl.

Proost!