bltc blaricum senior clubkampioenschappen 2016

  • 7 september 2016

We beginnen dit jaar op ZONDAG 11 SEPTEMBER.
Vandaag, woensdag 7 september, krijgt u bericht van de geplande wedstrijden op zondag en maandag (zondag van 11:00 tot 18:00).

De weersverwachting is goed. Op deze manier hoop ik een vol schema te krijgen met veel wedstrijden en gezelligheid op de club.
Spelbreker is het aantal verhinderingen, het zijn er veel dit jaar. Dat maakt het plannen moeilijk. Meestal zijn de gemelde verhinderingen duidelijk meer dan toegestaan. Ik vraag vast uw begrip voor de beperkte mogelijkheden ze allemaal te waarderen en voor het mogelijk spelen van meerdere wedstrijden op een dag.

Om de sfeer een extra impuls te geven bieden we na afloop van een iedere partij een hapje aan aan de spelers bij het melden van de uitslag (te verkrijgen bij de bar) en zorgen we voor wat achtergrond muziek. Bij het melden voor de eerste wedstrijd krijgt u 1 lot voor de loterij op de finale zondag, altijd een gezellige dag. Tevens kunt u zich dan t/m woensdag opgeven voor de swingende Braziliaanse feestavond, inclusief heerlijke maaltijd en daarna de zwoele en opzwepende klanken van de Braziliaanse muziek, van zaterdag 17 september.

Doordeweeks staan er dit jaar geen extra warme maaltijden op het programma, er is echter wel wat te eten:
Salade kip of zalm met broodjes of stokbrood
Kipsaté met friet en salade
Kipnuggets, kroket, frikandel en appelmoes

We zijn ook nog op zoek naar mensen die ons team van bungalow tijgers volgend jaar willen versterken. Als u daarvoor belangstelling heeft kunt u dat bij mij melden.

Ik wens u mooie clubkampioenschappen.

Kees de Graaf
ck@bltcblaricum.nl
06-53629452