terugblik bier, bubbels & ballen

  • 25 september 2016

Geholpen door ongekend zacht weer hebben zo’n 40 leden zaterdagavond er samen een erg gezellig en dus geslaagd evenement van gemaakt!
Iedereen werd ontvangen met een glas bubbels (bier of wat anders mocht natuurlijk ook ;)), Denise heeft de hele avond voor heerlijke hapjes met als thema ballen gezorgd en onze groundsman Peter had het park extra gezellig gemaakt met veel fakkels en vuurkorven.
Rémy was sponsor van enkele heerlijke prijzen en voor de vrijwilligers die zich het afgelopen seizoen hebben ingezet was er een extra woord van dank van onze voorzitter Nico en een fles wijn voor thuis na afloop.
Leeftijden en speelsterktes liepen behoorlijk uiteen wat erg werd gewaardeerd en resulteerde in veel leuke wedstrijden en afspraken “om binnenkort nog eens samen te tennissen”!

Meerdere leden hebben aangeboden volgend jaar zich te willen inzetten om een recreatief evenement te helpen organiseren, hopelijk gaat dit leiden tot een divers aanbod en nog veel meer van deze gezellige bijeenkomsten.
Maar we kunnen nog veel meer enthousiaste leden gebruiken die samen met enkele anderen zich willen inzetten om iets te organiseren, hierdoor kost het niet veel tijd, zit je niet gelijk het hele jaar in een commissie en zorgen we er met z’n allen voor dat er voor elk wat wils op de kalender komt komend seizoen.
Voor het doorgeven van ideeën, interesse en vragen graag even een mailtje naar recreatie@bltcblaricum.nl, Karin de Graaf en Bob Westerink zullen initiatieven coördineren en ondersteunen.

Het toernooi was tevens het slottoernooi, laat het een voorbode zijn geweest voor komend seizoen!