snoeiwerkzaamheden bij BLTC

  • 7 november 2016

SNOEIEN = BLOEIEN
Een bekende uitspraak van hoveniers.

Op initiatief van ons actieve lid Ernst ter Meulen heeft hij twee hoveniers kunnen regelen om elk 1 dag zonder kosten snoeiwerkzaamheden op ons park te verrichten. Dit waren Gert Sijberden van Groenzorg uit Loosdrecht op vrijdag 4 november en Menko König van Tree service uit Laren op zaterdag 5 november.

Zij werden bijgestaan door een aantal vrijwilligers uit onze vereniging en natuurlijk door onze actieve groundsman Peter Wiegers. De vrijwilligers die hard hebben meegeholpen waren Ernst ter Meulen zelf, Jan Hogebrug, Harrie Visser, Gerard Ploeger en Peter Mannaert.

Het bestuur van de BLTC bedankt Gert en Menko en uiteraard alle vrijwilligers voor hun grote inzet. In de komende tijd zullen er nog verdere snoeiwerkzaamheden gaan plaatsvinden. Door dit onderhoud blijft ons mooie park in goede staat.

img_9222 img_3972 img_3968img_3967