inschrijven voorjaarscompetitie 2017 geopend

  • 24 november 2016

Voorjaarscompetitie 2017

wanneer          april en mei 2017, inhaaldagen begin juni
hoe laat           starttijd afhankelijk van competitiesoort
voor wie           iedereen
inschrijving      16 nov t/m 7 dec 2016
kosten             afhankelijk van teamsamenstelling en competitie
meer info         competitieinformatie 2017 (pdf)

contact (@)     commissie wedstrijd tennis

Meedoen aan de competitie
Bij BLTC kun je inschrijven om mee te doen aan de voorjaarscompetitie. De CWT moet de teams inschrijven bij de KNLTB, waarna de KNLTB de teams indeelt in poules met andere teams. De inschrijving bij de KNLTB moet begin december plaatsvinden. Raadpleeg de nieuwsbrief voor meer informatie.

Junioren schrijven individueel in en worden ingedeeld in teams door de CWT en de trainers.
Het belangrijkste is het plezier in het tennissen en langzamerhand bekend raken met het spelen van wedstrijden. Er wordt gespeeld in de kleur waarin een speler gewend is te trainen. Je kunt opgeven met wie het kind graag in het team wil spelen, maar de CWT en de trainers bepalen uiteindelijk hoe de teams ingedeeld gaan worden. Geen garanties dus. Stuur vóór 7 december een mail naar de commissie wedstrijd tennis om je kind op te geven.

Senioren kunnen individueel inschrijven. De CWT behoudt zich het recht voor om deze, uiteraard na goed overleg, in bestaande teams te laten instromen. Het beste is een team te vormen en je als team op te geven. Voorwaarden: je geeft op wie er captain is van het team en je geeft op wie de VCL van het team is. Check even bij je teamgenoten van vorig jaar of ze dit jaar weer willen meespelen. Stuur vóór 7 december een mail naar commissie wedstrijd tennis met de na(a)m(en), bondsnummer(s) en competitiekeuze (welke competitie op welke dag) om jezelf of je team op te geven.

2x per week competitie spelen?
Het blijft mogelijk om 2x per week te spelen (in verschillende teams op verschillende dagen), hiervoor moeten we dispensatie aanvragen. Je moet in beide teams minstens 4 dagen meedoen. Stuur voor je dispensatieaanvraag een aparte mail naar commissie wedstrijd tennis.

We zien jullie inschrijving graag tegemoet.
De CWT