winter-tennis-feest

  • 9 januari 2017

Beste jeugdleden,
 
Op ZATERDAG 21 JANUARI 2017 organiseren we weer het WINTER-TENNIS-FEEST voor de jeugdleden van BLTC (oranje, groen en geel) en hun familie in de tennishal bij BLTC Blaricum.
 
Vanaf 17.30 uur ben je welkom bij BLTC. We starten om 18.00 met de eerste wedstrijden. Vanaf 18.30 uur serveren we een heerlijke maaltijd. Er zijn frietjes, snacks, soep en ook gezonde salades.
 
De tenniswedstrijden (dubbels) worden ingedeeld op het niveau van de jongste speler. Je speelt ook eens met of tegen een senior. Ouders en trainers kunnen zich dus ook opgeven om eens tegen de jeugd te komen spelen!
 
Als je even geen wedstrijd aan het tennissen bent, kan je meedoen aan allerlei andere activiteiten. Door Squash Rackets Club Blaricum wordt een squash clinic georganiseerd. Daarnaast kan je spelletjes doen op de Wii, ‘rond-de-tafel-tafeltennis’ en tafelvoetbal.
 
Alle leden van BLTC zijn welkom om er een vrolijk en sportief WINTER-TENNIS-FEEST van te maken.
 
Meld je uiterlijk 15 januari 2017 aan via jeugd@bltcblaricum.nl als het jou leuk lijkt om hierbij te zijn. De kosten voor deelname zijn voor jeugdleden € 7,50 en voor seniorleden € 10,00. Toeschouwers zijn ook van harte welkom en kunnen voor € 5,00 mee eten.
 
Alle leden die zich hebben ingeschreven ontvangen later nog het exacte programma.
 
Nodig ook je ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, tantes en neven uit om tegen jou en je vrienden te komen spelen!
 
We hopen dat je er bij bent!
 
Groeten,
Jeugdcommissie van BLTC