BLTC en Padel Sport

  • 13 februari 2017

BLTC en Padel Sport

Op de Algemene Leden Vergadering van 24 januari jl. heeft het bestuur groen licht gekregen van de leden om de mogelijkheden om de tennisbanen te renoveren en minimaal 3 Padel-banen op BLTC te realiseren nader te onderzoeken. Voor 3 Padel-banen zal 1 tennisbaan moeten worden opgeofferd.

Padel sport is de snelst groeiende sport in Nederland.
Kijk voor meer info naar de presentatie en een filmpje over Padel door op onderstaande link te klikken: info Padel

Het bestuur verwacht dat Padel een grote vlucht gaat nemen. Nu wij toch de banen willen renoveren is dit het logische moment om het introduceren van Padel te overwegen. Momenteel zijn er in onze omgeving twee Padel-banen bij Coronel Sports op het tennispark in Huizen.

In samenwerking met  de squashvereniging en de tennishal willen we het racketcentrum van deze regio worden. De uitkomsten van het onderzoek en daarbij behorende voorstellen voor de renovatie en innovatie worden de komende tijd uitgewerkt en zullen wij aan u presenteren alsmede de financiële plannen die daarbij horen in een buitengewone Algemene Ledenvergadering.