‘Fit de zomer in’ op BLTC Blaricum !

  • 1 maart 2017

Doe mee, ook zonder tenniservaring
‘Fit de zomer in’ op BLTC Blaricum !

Vanaf 1 april, aan het begin van het zomerseizoen, start BLTC Blaricum in samenwerking met SportSkills – de tennisschool onder leiding van Kris Portael – met ‘FIT de Zomer in’.
Dit programma geeft u de mogelijkheid om op twee dagen in de week een extra boost te beleven op de banen van BLTC. Op dinsdagavond 20.00 uur gebeurt dat door middel van een Cardio Tennis Work Out en op de vrijdagochtend 10.00 uur is het wekelijks tijd voor de Fit Club.

Wat houdt dit in? Kris Portael legt uit: “Met de Cardio Tennis Work Out kunnen tennissers fitter worden en calorieën verbranden zoals dit gebeurt in de sportschool; cardio vasculair trainen, zweten, een stuk snelheid, kracht en explosiviteit. Gezellig in een groep en op stampende disco beats. Hoe lekker is dit om in de buitenlucht op een tennisbaan te beleven. Met andere woorden; beleef het Club Med gevoel op de banen van BLTC Blaricum. Nog nooit getennist? Geen probleem. Zowel onervaren tennissers als competitiespelers zijn welkom. Iedereen kan met de verschillende drills in eenzelfde groep meetrainen.

Vrijdagochtend is het tijd voor de Fit Club. Hier wordt een combinatie van kracht, lenigheid, coördinatie en explosiviteit getraind. Ook weer lekker in de buitenlucht.

Voor leden van BLTC zijn de trainingen gratis. Niet-leden mogen 2 keer gratis aan een proefles deelnemen. Daarna kunnen zij lid worden van de BLTC om ook gebruik te mogen maken van de tennisbanen. Lid worden van BLTC Blaricum wordt zo dus nog voordeliger.

Alle info op www.bltcblaricum.nl of www.SportSkills.nl