Vriendenvrijdag op BLTC

  • 1 maart 2017

Vriendenvrijdag op BLTC

NEEM JE VRIENDJE OF VRIENDINNETJE MEE NAAR DE CLUB!!

Deze zomer kunnen alle jeugdleden 1 keer per maand -op de vrijdag -hun vriendje of vriendinnetje meenemen naar de tennisles. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden. Een leuke manier om kennis te maken met tennis en SportSkills en wie weet vinden zij het wel zo leuk dat ze blijven tennissen op BLTC Blaricum. De data van deze middagen worden te zijner tijd bekend gemaakt via de verschillende ‘whatsapp-lesgroepen’.

Voor de TennisKids (t/m 12 jaar) zijn de vriendjesmiddagen tijdens de reguliere lessen op de vrijdagmiddag. Voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar geldt dit tijdens de clubtraining die vrijdag wordt gegeven tussen 17.00 uur en 18.30 uur.  Houd dus vanaf april goed in de gaten wanneer jij je vrienden kunt uitdagen naar de club te komen voor een leuke training en uitdagende wedstrijdjes.

Wij hebben er zin in en hopen jullie in groten getale bij de BLTC terug te zien.

Het SportSkills team.