de jeugdcommissie zoekt versterking!

  • 30 maart 2017

Er is plaats voor minimaal twee nieuwe leden in de Jeugdcommissie. De Jeugdcommissie organiseert diverse evenementen voor onze jeugdleden, zoals het openings- en slottoernooi, het ouder-kindtoernooi, de clubkampioenschappen en het Open Jeugdtoernooi. Vind je het leuk om te organiseren zodat de jeugd zich steeds meer thuis voelt op de club, dan zijn we op zoek naar jou. Je leert de kinderen, ouders en daarmee de club steeds beter kennen. Dit is winst voor iedereen! We hopen de ingezette groei van het aantal jeugdleden voort te zetten de komende tijd. Zowel jouw denkkracht als inzet helpen hierbij. Voor meer informatie of je aanmelding kun je contact opnemen met Hanke Scheerder, Elisabeth Loudon of Inge Krämer van de Jeugdcommissie (jeugd@bltcblaricum.nl ).