inschrijven najaarscompetitie

  • 1 mei 2017

De zomer is nog niet begonnen maar inschrijven voor de steeds populairder wordende najaarscompetitie moet alweer voor 1 juni geregeld zijn!

Inschrijven kan eenvoudig door vóór 22 mei een mail te sturen naar najaarscompetitie@bltcblaricum.nl, met de volgende gegevens:

  • competitie onderdeel (klik hier voor het aanbod)
  • teamleden (inclusief alle KNLTB-nummers)
  • naam, mail en telefoonnummer van de aanvoerder

Enkele aanpassingen tov 2016:

Nieuw

  • Heren 35+ (2E-3D) en Dames 35+ (2E-3D) op zondag.
  • Evenals in de Voorjaarscompetitie 2017 zal de leeftijdscategorie 11 t/m 14 jaar in de Najaarscompetitie worden uitgebreid naar 10 t/m 14 jaar. Verder blijft het mogelijk om in een 10 t/m 14 ploeg per speeldag maximaal één speler op te stellen die één jaar te oud is.

8&9 competitie
Dit is een nieuwe competitie speciaal voor speelsterkte 8 en 9. Een ideale competitievorm voor iedereen die net begonnen is met tennis of voor degenen met speelsterkte 8 en 9 die al een poosje tennissen maar nog nooit competitie hebben gespeeld. In deze nieuwe competitie kan deze groep op een aangename en gezellige manier kennismaken met het spelen van competitie, de partijen tellen namelijk niet mee voor de rating. De 8&9-competitie wordt aangeboden op donderdagavond en zondagmiddag. Tijdens een competitiedag worden er twee dubbels gespeeld, waarin alle combinaties mogelijk zijn (DD, HD, GD). Zo kan het voorkomen dat twee vrouwen spelen tegen een man en een vrouw of tegen twee mannen. Een ploeg bestaat tijdens een competitiewedstrijd uit minimaal 3 spelers.

Indeling
De competitiesoorten in de Najaarscompetitie 2017 worden op basis van ploeggemiddelden ingedeeld in klassen. Bij het indelen van de Najaarscompetitie wordt uitgegaan van de actuele rating van de spelers op het moment van inschrijving (in plaats van de speelsterktes).

Compact spelen
Ook in de Najaarscompetitie kun je als club ervoor kiezen compact te gaan spelen.

begintijden Najaarscompetitie

Alle avondcompetities

19.00 uur

Donderdagmorgen

10.00 uur

Donderdagavond (8&9-competitie)

variabel tussen 19.00 uur en 20.00 uur

Vrijdag

variabel tussen 11.00 uur en 13.00 uur

Zaterdag

variabel tussen 9.00 uur en 16.30 uur

Zondag

variabel tussen 9.00 uur en 16.30 uur

Zondag (8&9-competitie)

variabel tussen 17.00 uur en 20.00 uur

(Boetes voor terugtrekken van ingeschreven teams: Indien een reeds ingeschreven ploeg zich na 1 juli 2017 terugtrekt, is de KNLTB helaas genoodzaakt een boete op te leggen van €115,-. Voor een terugtrekking van een reeds ingeschreven ploeg na publicatie van de indeling geldt een boete van €225,-.)

Met vriendelijke groeten

Kees de Graaf (VCL)

06 53 62 94 52 /  najaarscompetitie@bltcblaricum.nl