senioren 50 plus toernooi

  • 26 juli 2017
Terugblik Senioren 50 plus toernooi
   
Op 18 juli 2017 hielden we een “open ” toernooi van de KNLTB voor 1 dag in Blaricum.
Het event was een groot succes en ook de weergoden waren ons gunstig gezind.
 
Dankzij de schema’s van Ep en de broodjes en salades van Ineke en Trudy (bar) verliep de hele dag op rolletjes. Er werd bij vlagen zeer fanatiek en daarnaast ook zeer gezellig gespeeld. Over de warmte werd niet geklaagd. De banen lagen er goed bij dankzij de goede zorgen van onze groundsman Peter Wiegers. En iedereen was even enthousiast. Vrijwel alle spelers bleven ook na de prijsuitreiking na-borrelen. Het was duidelijk dat alle 32 deelnemers -van verschillende clubs- het de hele dag naar hun zin hadden.
 
Eigenlijk hebben we nog een paar deelnemers die te laat waren met inschrijven moeten teleurstellen. Maar als we het toernooi volgend jaar weer doen, zullen we proberen nog meer mensen in te delen. Want het toernooi is zeker voor herhaling vatbaar!
 
Margot Cornelis
secretaris van het bestuur