bedankt BLTC ers

  • 31 maart 2018

Afscheid van BLTC

Op 23 juli 2011 had ik net mijn contract op BLTC Blaricum getekend, en toen ik de snelweg richting Amsterdam op reed, hoorde ik op de radio dat Amy Winehouse was overleden. Amy Winehouse… ik zal haar nooit vergeten, maar als je het vandaag aan een tiener vraagt heeft hij geen idee wie ze is. Zo lang heb ik met mijn tennisschool ThatsTennis/SportSkills de tennistrainingen mogen organiseren op BLTC.
Met vernieuwende dingen als TennisKids, CardioTennis, FitClub, een systeem waarbij spelers zoveel kunnen trainen als ze zelf maar willen voor een vaste prijs , TennisKidstoernooien waarbij er op zeker moment meer dan 120 kids deelnamen vanuit alle windstreken, is onze passage op de club in ’t Gooi zeker niet ongezien voorbij gegaan.

Het BLTC Blaricum Open winnen in H3, in de dubbel H3, samen met clubspeler Martien Valentijn Nederlands senior kampioen worden in Hilversum, een nominatie als “Tennistrainer van het Jaar’, een team in troubles in de competitie houden…
Er zaten, net zoals in het echte leven, hoogtes en soms ook laagtes in, maar het was een fijne tijd.

Gisteren laatste dag, nog ff lekker training gegeven van 8 tot 16 non stop, zoals ik mijn vrijdagen altijd probeer in te vullen, en daarna een korte speech, een bloem, veel, heel veel prachtige cadeaus, van tekeningen van de 4 jarigen tot wijn, leuke boeken een een mooie fotocollage, hier en daar een mooi woord, een innige knuffel… ik werd er wat stil van.
Een innige knuffel van de ere-voorzitter Gerard Ploeger, een mooi moment met een superkerel van 50 die herstellende is van een hernia, waarbij het menselijke gedeelte weer mooi naar boven kwam en we mekaar een mannelijke knuffel en schouderklop gaven, een aantal leuke mooie Gooische vrouwen die gestart zijn met tennissen toen ik op de club kwam en nu lekker fanatiek wedstrijden spelen (jullie kennen ze wel….), een speler die vroeg of hij mijn ThatsTennis jasje mocht hebben 🙂 , een laatste training met Isabelle Dieperink, toppertje, en een heel lieve vrouw die nog ff snel afscheid kwam nemen, binnenwippen noemen we dat !

Leuk allemaal !

Met mijn tennismateriaal in de aanhangwagen reed ik de snelweg op, en draaide Amy Winehouse… Sommige dingen zijn tijdloos en hebben een plaatsje in je hart. Dat heeft Amy zekers, en BLTC heel zeker ook !
Bedankt collega trainers Herman Deijen, Ciska Buhren, Fleur Bollebakker, Henk de Vries en Patricia te Boekhorst voor de tijd samen op BLTC.
Bedankt jeugdcommissie voor de leuke samenwerking, Selma Alphenaar om het kleine afscheid waar ik om had gevraagd zo mooi te regelen, Peter en Bernadet Sertons, altijd fijn dat jullie erbij zijn.

Het ga jullie goed vrienden en ik doe mijn best om er op de BLTC Open bij te zijn… is het niet als speler, kom ik zeker een keer een drankje doen!

Kris Portael