dus 2e Pinksterdag ben jij erbij!

  • 5 mei 2018

HET OUDER-KIND TOERNOOI STAAT WEER VOOR DE BLARICUMSE DEUR

Jazeker, uitgerust van de meivakantie, dus topfit aan de start van het ouder-kind toernooi bij BLTC Blaricum. Op maandag 21 mei barst de strijd weer los. Mocht je nog een appeltje te schillen hebben met een ouder of een kind, dat actief is op de banen van BLTC, dan is dit je kans. Bespreek de komende weken de tactiek met je vader/moeder/dochter/zoon (opa, oma, tante of oom mag uiteraard ook) zodat je voorbereid ten tonele verschijnt op tweede pinksterdag. Daar word je om 9.45 uur verwacht, zodat de eerste partijen om 10 uur sharp de baan op kunnen. En ben je een paar partijtjes verder, dan verzorgt de jeugdcommissie een overheerlijke lunch, met enkel gezonde -tevens stimulerende -ingrediënten. Rond 16 uur zullen de winnaars zich onsterfelijk voelen, en de verliezers onder het genot van een hapje en een drankje alweer kunnen broeden op een revanche.

Alle kids die met een oranje, groene of gele bal spelen (bij twijfel vraag het je trainer) kunnen meedoen aan deze ouder-kind editie. Dus schrijf je – in ieder geval voor 16 mei – snel in.

Inschrijven kan via jeugd@bltcblaricum.nl en de kosten zijn €17,50 per koppel.

See you on court!!!!!!!!!
De jeugdcommissie.