de najaarscompetitie begint!

  • 12 september 2018

Op donderdag 13 september stapt het Damesdubbelteam als eerste de baan op voor de najaarscompetitie (NJC) van 2018. Daarna gaan op vrijdagavond, zaterdag en zondag de andere seniorenteams en de jeugdteams aan de slag.

De najaarscompetitie loopt van 13 september tot en met 28 oktober. Niet alle banen zullen bezet zijn; er is ook altijd ruimte om lekker vrij te spelen.

Als het najaar half zo mooi wordt als de zomer is het ook heerlijk om gezellig op de club onze teams aan te moedigen. In het competitieprogramma is te vinden welk team wanneer speelt. Alle andere informatie over de najaarscompetitie is te vinden op de speciale webpagina van de NJC.

We hopen op veel gezelligheid op en langs de baan en wensen alle deelnemers heel veel plezier en succes!

Kees en Pauline – VCLs