RG-Sports Challenge voor iedereen tussen 6 en 17 jaar

  • 11 november 2018

BEN JIJ ERBIJ OP ZONDAG 25 NOVEMBER?

Op zondag 25 november organiseert tennisschool RG-Sports (verzorgt de trainingen op een aantal verenigingen in deze regio) in onze hal een Challenge voor alle kinderen van Rood t/m Geel. Het zou leuk zijn als hier ook veel kids van BLTC Blaricum aan deel zouden nemen.

Ben je tussen 6 en 17 jaar oud en vind je het leuk wedstrijdjes te spelen en daarnaast enkele tennisoefeningen te doen met andere spelers van jouw leeftijd en niveau, schrijf je dan snel in voor dit leuke evenement. Een kans om in eigen honk ook eens tegen kinderen van andere verenigingen te spelen.

Voor Rood en Oranje wordt de Challenge georganiseerd tussen 12.30 – 14.30 uur.

De Challenge Groen en Geel wordt georganiseerd tussen 15.00 – 17.00 uur

Kosten: 10 euro per persoon.

De inschrijving loopt t/m 18 november en kan via jeugd@bltcblaricum.nl

Zorg dat je erbij bent!

De jeugdcommissie en trainersteam