inschrijving zomertraining geopend

  • 11 februari 2019

Er kan weer worden ingeschreven voor de zomertrainingen, die maandag 1 april van start  gaan. Voor zowel de jeugd als de senioren is een inschrijfformulier beschikbaar, waar de verschillende mogelijkheden op vermeld staan. De tarieven voor de lessen staan op de site apart onder het kopje ”training” vermeld.

De inschrijving sluit op maandag 11 maart. Duidelijk mag zijn hoe eerder de inschrijving bij ons binnen is, hoe meer kans er is dat wij de gevraagde tijd kunnen  inwilligen. Wij doen uiteraard ons best iedereen op het gewenste moment en binnen het juiste niveau in te delen. De planning is het trainingsschema voor de zomer op 24 maart op de site te publiceren.

Mogelijke vragen of opmerkingen graag naar trainer@bltcblaricum.nl

Wij wensen iedereen een sportieve, zonnige en leerzame zomer!

Het trainersteam; Herman, Ciska en Willem