kom ook naar de open middag op 31 maart

  • 14 maart 2019

TENNISSEN DOE JE BIJ BLTC BLARICUM
Op zondag 31 maart staan de poorten van BLTC Blaricum aan het Hendrik Smitlaantje tussen 15.00 en 17.00 uur open voor iedereen die het leuk vindt kennis te maken met de tennissport en het fraaie tennispark van BLTC Blaricum in het bijzonder. Er is de mogelijkheid deel te nemen aan een clinic, je kunt kiezen voor het nemen van een tennisles bij een van onze trainers of als je je eens wilt meten met een ballenkanon, ook die kans heb je op de 31e. Alle soorten rackets zijn beschikbaar. Dus voor iedereen – van beginner tot semiprofessional – de uitgelezen mogelijkheid het begin van het nieuwe seizoen sportief op de gravelbanen van de BLTC te beginnen. En mocht je die zondag de smaak te pakken hebben gekregen en je aanmeld als lid, dan kun je meteen twee gratis tennislessen afspreken en krijg je twee blikken ballen gratis mee naar huis. Tel uit je winst! Dus zorg dat je erbij bent en noteer zondag 31 maart in je agenda. Tot op de baan!