tennis en fun kamp 2019 deel 2

  • 29 mei 2019

Een tipje van de sluier

Als je van tennis houdt, maar ook van avontuur, zorg dan dat je erbij bent, op het Tennis- en Funkamp bij BLTC Blaricum. Dit vindt van 21 t/m 23 augustus – in de laatste week van de zomervakantie – plaats op de banen van ons mooie park, maar ook daarbuiten. Alle kids tussen 6 en 14 jaar (met vrienden en vriendinnetjes) zijn welkom. We gaan in verschillende leeftijdsgroepen tennissen, maar ook andere sporten beoefenen zoals hockey, paddle en voetbal. Daarnaast staat een middag survival bij het outdoorpark in Almere op het programma en gaan we klimmen in het klimbos bij Gooi- en Eemland.  Uiteraard mag een  doldwaze zeskamp niet ontbreken en sluiten we af met een toernooitje en een gezellige borrel met de ouders erbij. De kosten voor deelname – elke dag tussen 9.30 uur en 16.30 uur –  zijn 150,- (incl. lunch en drankjes/tussendoortjes).

Kortom, daar moet je bij zijn.

Schrijf je dus snel in via trainer@bltcblaricum.nl