het Instituut Blankestijn Open Jeugdtoernooi

  • 30 juni 2019

Zorg dat je erbij bent in Blaricum

Sla je slag tijdens het Instituut Blankestijn Open Jeugdtoernooi

Leuk dat je meedoet met het Instituut Blankestijn Open Jeugdtoernooi bij BLTC Blaricum. Oh, je hebt nog niet ingeschreven. Nou, dat geeft niet, want je hebt nog wel even de tijd om dat alsnog te doen. Want het leukste jeugdtoernooi in de regio wordt georganiseerd tussen maandag 26 augustus en zondag 1 september. Inschrijving is mogelijk in de categorieën groen, geel t/m 14 en t/m 17 jaar. Het wordt een topweekje, want tijdens het toernooi zullen naast spannende tenniswedstrijden ook andere activiteiten de revue passeren. De trainers geven deze week een flitsende, uitdagende clinic, waarbij niemand zonder prijs naar huis gaat. En wil je nog iemand omver kegelen, dan kan dat tijdens het middagje bubble voetbal. Ook kun je je de hele week uitleven op het springkussen en wordt er in het finaleweekend wederom de coupe Wimbledon (aardbeien met slagroom) geserveerd.

Kortom, schrijf je in voor het Instituut Blankestijn Open Jeugdtoernooi; de uiterste inschrijfdatum is zondag 18 augustus.

Wij zien jullie graag eind augustus!
De Toernooicommissie