terug in de tijd; de BLTC classics

  • 11 november 2019

Het is misschien nog ver weg, maar noteer alvast in de agenda; zaterdagavond 11 januari. Na het Glow in the Dark tennisfeestje van vorig jaar, zal de hal van Blaricum dit keer in het teken staan van de BLTC Classics. Haal je houten rackets uit de kast, kleed je in smetteloos wit, trek je klassieke Stan Smith tennissschoenen aan en kijk of je ook met de witte ballen van vroeger een tweener weet te slaan….. Uiteraard mag je je ook uitdossen als een van je tennishelden uit die tijd; denk aan Bjorn Borg, John McEnroe, Yannick Noah, Richard Krajicek, Martina Navratilova, Chris Evert of Steffi Graf. Voor de jongere generatie is Rafael Nadal, Roger Federer, Novak Djokovic, Serena Williams, Naomi Osaka of Kiki Bertens waarschijnlijk aansprekender.

Zowel senioren als jeugd (die met gele of groene bal speelt) zijn welkom op deze avond. Dus ‘spread the word’ en zorg dat je erbij bent op de 11e.

Houd ook je mail in de gaten. Verdere informatie – ook hoe in te schrijven – volgt binnenkort.

Jeugdcommissie en trainers