terug in de tijd; de BLTC classics

  • 16 december 2019

Na een kleine vooraankondiging is het nu tijd om je in te schrijven voor de BLTC Classics. Op zaterdagavond 11 januari zal de dresscode in de hal van Blaricum ‘white’ zijn. Haal je houten rackets uit de kast, kleed je in smetteloos wit, trek je klassieke Stan Smith tennissschoenen aan en kijk of het echt zo anders spelen is met de witte ballen van vroeger. Mocht je geen houten racket meer in de kast hebben staan, dan kun je bij ons een mooi exemplaar uitzoeken. Uiteraard mag je je ook uitdossen als – goud van oud, herkent u deze nog – een van je tennishelden uit die tijd; denk aan Bjorn Borg, John McEnroe, Yannick Noah, Richard Krajicek, Martina Navratilova, Chris Evert of Steffi Graf. Bij de jongere generatie verwachten wij onder andere Rafael Nadal, Roger Federer, Novak Djokovic, Serena Williams, Naomi Osaka of Kiki Bertens op de baan. Om het grote verschil nog maar eens te benadrukken, speel je zaterdagavond niet alleen maar met houten rackets, maar ook met je eigen vertrouwde racket.

Zowel senioren als jeugdspelers die met gele of groene bal spelen, zijn welkom op deze avond. De inloop is tussen 18.15 en 18.45 uur. We starten met de eerste wedstrijden om 19.00 uur. De kosten bedragen 12,50 euro per persoon.

Inschrijven kan via jeugd@bltcblaricum.nl

Dus ‘spread the word’ en zorg dat je erbij bent op de 11e. Tot dan!

Jeugdcommissie en trainers