55plus toernooimiddag bij BLTC Blaricum

  • 3 januari 2020

Op zaterdag 25 januari organiseren de trainers van BLTC Blaricum een clinic en daaropvolgend toernooi voor jongere ouderen van 55plus. Vanaf 14 uur is iedereen welkom in de hal van BLTC aan het Hendrik Smitlaantje in Blaricum. Als warming up zal een door muziek begeleide clinic worden gegeven, waarin de belangrijkste slagen aan bod komen. Daarna zullen de deelnemers de sportieve degens met elkaar kunnen kruisen in een aantal korte dubbelwedstrijden. Dit alles zal tegen 17 uur worden afgesloten met een gezellige borrel. Deze middag wordt georganiseerd voor zowel leden als niet-leden van BLTC Blaricum. De kosten bedragen 10,- euro pp.

Zin in een leuke, sportieve middag op de indoorbanen van BLTC, schrijf je dan nu in via trainer@bltcblaricum.nl

Ciska, Herman en Willem