evenementen voor de jeugd

  • 29 mei 2020

Het junior-senior toernooi dat op 1 juni (Tweede Pinksterdag) stond gepland, kan helaas niet doorgaan. Dit toernooi slaan we dit jaar over en pakken we volgend seizoen weer op. 
 
De clubkampioenschappen voor de jeugd staan nu van 22-28 juni gepland (stonden eerder in juni gepland). We gaan kijken of we die – uiteraard afhankelijk van de maatregelen die dan gelden – in aangepaste vorm kunnen organiseren. We informeren jullie hier nog over zodra er meer duidelijkheid is.
 
Op zondag 5 juli organiseren we voor alle kids/jeugd een instuif. Tussen 13.00 en 15.00 uur een instuif voor de kinderen tussen 6 en 12 jaar. Deze middag is niet alleen voor onze eigen jeugdleden, maar ook vriendjes, broertjes, zusjes en kinderen van andere tennisverenigingen mogen hieraan deelnemen. Tussen 15.00 en 17.00 uur is de oudere jeugd aan de beurt. Ook voor deze groep geldt dat kinderen van andere verenigingen welkom zijn. Zij kunnen een clinic verwachten en gaan wedstrijden spelen.
 
Ook het zomer Tennis en Funkamp staat weer op het programma. Van 12-14 augustus staat dit sportieve evenement voor kids tussen 6 en 12 jaar op de kalender. Informatie over de invulling/activiteiten tijdens deze driedaagse volgt binnenkort.
 
Om de jeugd die met een gele bal speelt meer onderlinge wedstrijdjes te laten spelen, zal vanaf begin juni een laddercompetitie worden opgezet. Daag elkaar uit en probeer aan het eind van het seizoen zo hoog mogelijk op de ladder te eindigen! Jeugdleden ontvangen nog informatie over hoe ze hieraan mee kunnen doen.
 
Het Open Jeugdtoernooi staat gepland voor 24-30 augustus. Vanuit de KNLTB horen we nog of dat door kan gaan. Dat is dus nog even afwachten. Laten we hopen op een positief bericht. 
 
Hou de mail en de website in de gaten voor aanvullende informatie over bovenstaande events. We hebben er weer zin in!!
 
Dat was het voor nu. Blijf gezond en tot op de tennisbaan.
Groeten van de Jeugdcommissie en de trainers,
Gittan, Erwin, Hanke, Inge, Ciska, Herman en Willem