paadje de roos

  • 15 juni 2020

Zoals u wellicht heeft gezien is er een nieuwe ingang langs de hal gecreëerd. Vooraan bij de muur, waarachter de squashbanen liggen, kunt u nu naar ons park lopen en komt u langs baan 1 het park op. Dit werd geïnitieerd door ons bestuurslid Hans de Roos. Samen met onze groundsman Peter Wiegers en met de hulp van Michael Samson, Harry Visser, Tjeerd Wassenaar en Hans de Roos zelf is er onlangs het nodige snoeiwerk verricht om deze kortere route naar de banen mogelijk te maken.

De dag na de werkzaamheden blesseerde Hans de Roos tijdens een potje tennis zijn sleutelbeen en inmiddels heeft hij al een een hersteloperatie ondergaan. Om zijn initiatief en inzet te waarderen hebben we het pad de naam Paadje de Roos gegeven en een naambordje geplaatst. Wij wensen u via het Paadje de Roos nog vele prettige tennisuurtjes toe op ons park.