inschrijving Instituut Blankestijn Open Jeugdtoernooi geopend

  • 12 juli 2020

Yeah, we mogen weer!!! Doe mee en schrijf je snel in voor het Instituut Blankestijn Open Jeugdtoernooi van 24 t/m 30 augustus.

Het was even spannend en afwachten, maar gelukkig mogen we ook dit jaar ons open jeugdtoernooi organiseren. Instituut Blankestijn is wederom onze hoofdsponsor en we spelen de wedstrijden op de banen van ons altijd mooie en gezellig BLTC Blaricum.

Heb je je al ingeschreven? Helemaal top, dan weet je zeker dat je mee kunt doen. Heb je dat nog niet gedaan, geen probleem je hebt nog de tijd tot en met 16 augustus om dat te doen. Het leukste jeugdtoernooi in de regio wordt georganiseerd van maandag 24 augustus t/m zondag 30 augustus. De scholen in de region Noord zijn dan net weer begonnen, maar tijd om een potje te tennissen heb je dan vast nog wel. Inschrijving is mogelijk in de categorieën groen, geel t/m 14 en geel t/m 17 jaar.

Het wordt een topweek, want tijdens het toernooi passeren naast spannende tenniswedstrijden ook andere activiteiten de revue. Ook kun je je de hele week uitleven op het springkussen en wordt er in het finaleweekend wederom de coupe Wimbledon (aardbeien met slagroom) geserveerd.

Kortom, schrijf je snel in voor het Instituut Blankestijn Open Jeugd BLTC Blaricum 2020. De uiterste inschrijfdatum is zondag 16 augustus.

Wij zien jullie graag eind augustus.

De Toernooicommissie