grillig BLTC-seizoen ten einde

  • 7 oktober 2020

30 september is de laatste dag van het BLTC-seizoen 2020. Daarna wordt de exploitatie van het clubhuis, de horeca en de binnenbanen weer door de eigenaar overgenomen. Er is wat dat betreft nog geen verandering t.o.v. vorig jaar – de gesprekken tussen eigenaar en geïnteresseerde koper lopen nog steeds. De bar blijft vanaf 1 oktober open, met waarschijnlijk vroegere avondsluiting om 22.00 uur.

Zolang de gravelbanen bespeelbaar zijn kan er echter nog wel buiten gespeeld worden!

Voor onze groundsman Peter Wiegers is het seizoen dus nog niet afgelopen. Wel is Peter van 2 oktober tot 24 oktober op vakantie. Er liggen o.a. een hark en een bladblazer klaar bij de bungalow, zodat men zelf desgewenst de baan bladvrij kan maken.

De najaarscompetitie loopt ook nog. Als gevolg van de recentste coronamaatregelen zijn toeschouwers daarbij helaas niet meer toegestaan. De KNLTB komt eerdaags wellicht met meer nieuws. Houd hun website en onze clubsite dus in de gaten. De coronamaatregelen betekenen ook dat de onze bar op dinsdagavond 29 september en op woensdag 30 september gesloten is. Het gebouw is open tot 22.00 uur.

En zo eindigt het grillige BLTC-seizoen 2020. 

Ondanks sluitingen, beperkingen en afgelastingen hebben veel leden toch goed gebruik gemaakt van de tennisbanen en hebben we diverse nieuwe leden mogen verwelkomen waardoor we in ledenaantal zijn gegroeid dit jaar. Maar we hopen natuurlijk allemaal op een ‘normaler’ seizoen 2021!

Het BLTC bestuur