trainingen tot 19 januari

  • 3 januari 2021

Allereerst ook namens ons de allerbeste wensen voor een sportief en gezond 2021. Wij kijken met optimisme uit naar het nieuwe seizoen, waarin ons park er zoals het er nu naar uitziet al een aardige metamorfose zal hebben ondergaan. Maar nu zitten wij nog (hopelijk slechts) enkele weken in een lockdown, waarin wij geen gebruik kunnen maken van de binnenbanen.

Tot 19 januari willen wij toch proberen zoveel mogelijk lessen buiten doorgang te laten vinden op baan 5 en 6. Wij zijn blij met het feit dat Peter Wiegers deze banen zo goed mogelijk speelbaar probeert te houden. De lessen zullen met name in de ochtenden (als het niet heeft gevroren) en middagen worden gegeven. De avondlessen zullen zoveel mogelijk naar overdag of het weekend worden verplaatst. Dit omdat het ’s avonds te vochtig wordt en de banen daardoor te glad zijn.

Uiteraard zijn we afhankelijk van het weer, dus we zullen zoveel mogelijk via de trainings app-groepen contact houden over de betreffende lesuren/tijden.

Tot snel op de baan!

Het trainersteam: Ciska, Herman en Willem