BLTC in between

  • 30 januari 2021

We zitten alweer 4 weken in het jaar 2021. Hopelijk voor iedereen een normaler tennisjaar dan het jaar 2020 was!
Helaas is dat nog niet zover: door Coronamaatregelen zijn de binnenbanen nog gesloten, de Australian Open start later en daardoor het ABNAMRO toernooi in Ahoy ook. Dat sinds enkele maanden de nieuwe game Tennis World Tour 2 verschenen is zal voor weinigen een troost zijn.

Kort voor Kerst meldden we dat het ernaar uitzag dat de overname van het tennispark nog voor eind van het jaar rond zou zijn.  En dat is gelukt. Sinds 1 januari is RFCB (Racket en Fitness Centrum Blaricum) verantwoordelijk voor het hele complex: binnen en buiten.
De verbeteringen die RFCB zal doorvoeren zijn al in vele ledenberichten genoemd, en betreffen o.a. de horeca, de binnenbanen, de buitenbanen, het park, het gebouw en de toevoeging van padel en fitness. BLTC zal zich voortaan kunnen richten op tennis, en niet langer op de faciliteiten.

De veranderingen zullen stapsgewijs worden doorgevoerd. Volgorde en timing worden nu uitgewerkt. Een kijkje op het park leert echter dat er al een grootse facelift gaande is. Allemaal met de bedoeling om, zodra ’t weer mag, te starten op een flink opgefrist park.

RFCB zal u ook zelf op de hoogte houden. Zie daartoe hun eerste bericht dat hieronder is weergegeven.
Voor rechtstreeks contact met de leden zal RFCB toegang moeten krijgen tot onze ledenlijst. Over hoe we dat gaan doen, met inachtneming van de privacywetgeving, ontvangt u binnenkort apart bericht van ons.

Dit waren de eerste berichten in 2021.
Er zullen er zeker meer volgen.

Met vriendelijke groet,

Het BLTC bestuur

————————

Beste leden van de BLTC,

Helaas staat tennis en squash door de huidige beperkende maatregelen op dit moment op een laag pitje!

Ondanks de huidige beperkingen zijn wij verheugd jullie te kunnen mededelen dat de overname van de tennishal en het tennispark door Racket & Fitness Centrum Blaricum Vastgoed BV, na ruim twee jaar voorbereiding, op 30 december jongstleden heeft plaatsgevonden.

Onder de naam “BLTC in between” zijn we gestart met fase 1 waarin de faciliteiten worden opgeknapt en gemoderniseerd.

De exploitatie en renovatie van de hal, de horeca en het park zijn binnen RFCB volledig in handen van Ernst ter Meulen.

Martien Valentijn zal uitsluitend op de achtergrond een ondersteunende rol spelen. Daarnaast is er een straks een operationeel team waarover wij u in een apart schrijven nadere informatie verstrekken omtrent contactpersonen en contactgegevens. 

Tevens willen we van de gelegenheid gebruik maken om jullie te informeren over de komst van SportSkills Tennisschool onder leiding van Leon Vellekoop. Zij zullen de lessen gaan verzorgen op het park. Voor meer informatie: kijk dan op www.sportskills.nl of als je graag persoonlijk contact wil opnemen dan kan je altijd bellen naar 0653152030 (Ernst ter Meulen).

We kijken er naar uit om iedereen binnenkort weer welkom te heten in een oude bekende, maar toch nieuwe omgeving.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws? Kijk dan op onze website: www.bltc-inbetween.nl. Instagram: BLTC_in_Between of facebookpagina: @bltcinbetween.

 

Met sportieve groet,

Ernst ter Meulen

Namens BLTC in between en SportSkills Tennisschool