clubkampioenschappen senioren

Dit jaar zijn de clubkampioenschappen senioren verplaatst naar het VOORJAAR, tussen de voorjaarscompetitie en ons open toernooi. De clubkampioenschappen zijn dit jaar vervroegd omdat veel deelnemers aangaven last te hebben van het vroeg donker worden en het koude, vochtige weer ’s avonds. In juni hebben we hopelijk ook meer kans op droog weer.

Er zal gespeeld worden in verschillende categorieën. We proberen zo veel mogelijk leuke en gelijkwaardige wedstrijden te plannen. Voor de enkels (HE en DE) zullen er 3 schema´s gevormd worden (met totaal 6 winnaars die een beker krijgen) voor de dubbels en mixen kunnen dit meer dan 3 schema’s zijn (door de wedstrijdleiding tijdens loting te bepalen). Bij de indeling in de diverse schemas zal gekeken worden naar de actuele sterkte op moment van loting, maar mogelijk ook naar leeftijd en andere aspecten (ook door de wedstrijdleiding te bepalen op moment van loting). Bij inschrijving hoef je dus geen sterkte op te geven.

We hopen dat er dit jaar met name meer “recreatieve” tennissers inschrijven.
U speelt gewoon een paar wedstrijden, op uw eigen niveau, en u geniet mee van de informele gezelligheid van de clubkampioenschappen.
Er kan in afvalschema’s, maar met name ook in poules, al dan niet gevolgd door een afvalschema, gespeeld worden. U speelt minimaal 2 wedstrijden per ingeschreven onderdeel.
Het spelen in poules en het spelen in meerdere (kleinere, minder tennissers) schema’s bevordert de planbaarheid van het toernooi. Er kunnen immers meer wedstrijden voor aanvang van het toernooi gepland worden en het aantal ronden kan, door de kleinere schema’s, beperkt worden.

De inschrijving sluit zondag 3 juni om 23:59 uur.
Het inschrijfgeld is € 7,50 per onderdeel p.p.

U kunt nu al inschrijven via toernooi.nl.

Wij wensen u veel tennisplezier,
Commissie Clubkampioenschappen senioren