sponsoren

hoofdsponsor van onze vereniging:

 

AC Niellsen

http://ac-niellsen.com/

AC Niellsen heeft een duidelijke focus: transactiebegeleiding, financieringen en procesmanagement bij vastgoed- en datacentertransacties, alsmede het interimmanagement van datacenters. 

Accurate dossierkennis is daarvoor essentieel. Door goed onderzoek te doen weten we de belangrijkste vraagstukken te adresseren én er een oplossing voor aan te dragen. Dat doen we uiteraard in nauw overleg met onze klanten. Relaties waarin oprechtheid en duurzaamheid voorop staan. 

AC Niellsen. Creative Real Estate Solutions.

 


Albert Heijn

www.ahblaricum.nl

Welkom in onze winkel! 7 dagen per week een verrassend groot assortiment.


Moeke Spijkstra

www.moekespijkstra.nl

Café Moeke Spijkstra, gelegen midden in het schilderachtige Gooise dorp Blaricum, behoeft eigenlijk nauwelijks introductie. Dit etablissement is op deze plek reeds gevestigd sinds 1909. Inmiddels is het als café-restaurant wijd en zijd bekend. Op de verschillende tekeningen, die onze menukaarten sieren, blijkt dat vele nationale en internationale grootheden dit café-restaurant ervaren als de huiskamer van Nederland.


Alandrium tuinen

www.alandriumtuinen.nl

Al 10 jaar een begrip in Het Gooi! Hoveniersbedrijf waar u terecht kunt voor alle hovenierswerkzaamheden, wij hebben alle specialismen in  eigen huis voor: onderhoud (zowel particulier als zakelijk), aanleg, ontwerp alle timmer en metselwerk op maat en professioneel advies. Ook voor bomenwerk bent u bij ons aan het goede adres.


Roba Metals

www.robametals.com

Roba Metals is een in 1937 opgericht familiebedrijf actief in de productie van metalen halffabrikaten en in de metaalhandel. Naast de hoofdvestiging in IJsselstein hebben we ook vestigingen in Delfzijl, Oss, België, Duitsland, Polen en het Verenigd Koninkrijk. De totale Roba Groep telt ca 530 vaste medewerkers.


Health Center Fit

www.healthcenterfit.nl

Meer dan fitness alleen! Wilt u bewust met uw lichaam en gezondheid omgaan? Twijfel niet langer en ervaar zelf wat de voordelen zijn van trainen bij FIT in Blaricum


Wexxs Wijnen

WEXXS WIJNEN is voor iedereen, of u nu een heerlijke huiswijn wilt van € 4,95 of een prachtige Grand Cru, het is er allemaal. WEXXS is gevestigd in één van de prachtige monumentale boerderijen van Blaricum. Dit prachtige ruwe deel is één van de meest authentieke plekken voor een wijnhandel. Wijnen van over de hele wereld en in alle prijscategorieën. De ultieme mix van grote namen en onontdekte pareltjes. We verwelkomen u graag!


Instituut Blankestijn

www.instituutblankestijn.nl

Meer dan 50 jaar geslaagd onderwijs!


Da Bruno

www.dabruno.nl

Italiaans restaurant, traiteur, pizzeria & catering


RoadAdvertising

Als breed georiënteerde signmaker verzorgt RoadAdvertising al ruim 40 jaar huisstijl-uitingen van klein tot groot, voor toepassing op bijna elk denkbaar object. Vanuit onze vestiging aan de Binnendelta in Blaricum leveren wij stickers, vlaggen, belettering, voertuigreclame, bewegwijzering, glasfolies (gebouwen) en full colour printing.


iConneCT4U

ICONNECT4U is servicegericht, flexibel en innovatief. Doordat we alle benodigde expertise in huis hebben, kunnen we “one stop shopping” bieden voor al uw ICT uitdagingen. Met meer dan 25 jaar ervaring op ICT gebied weten wij wat de noodzaak van betrouwbare ICT voor uw bedrijf betekent. Bij ICONNECT4U werken wij met een 5-tal kernwaarden: Flexibel, Passie, Kundig, Betrokken, Verantwoordelijk.


LeaseWeb

www.leaseweb.com/nl

LeaseWeb levert wereldwijd cloud oplossingen waarmee klanten hun zakelijke ambities kunnen waarmaken.


Wijnhuis de Taander

Wijnhuis de Taander is al jaren leverancier en sponsor van BLTC. Bij bestelling via de site www.wijnhuisdetaander.nl krijgt u na invoeren van de code ”BLTC” een korting van 7,5% en de club krijgt ook nog eens hetzelfde bedrag gedoneerd!! Dus naast het genieten van deze topwijnen zorgt u ook nog voor een financiële bijdrage aan BLTC. De wijnen worden gratis bij u afgeleverd.