sponsoren

hoofdsponsor van onze vereniging:

 

LeaseWeb

www.leaseweb.com/nl

LeaseWeb levert wereldwijd cloud oplossingen waarmee klanten hun zakelijke ambities kunnen waarmaken.


Albert Heijn

www.ahblaricum.nl

Welkom in onze winkel! 7 dagen per week een verrassend groot assortiment.


Moeke Spijkstra

www.moekespijkstra.nl

Café Moeke Spijkstra, gelegen midden in het schilderachtige Gooise dorp Blaricum, behoeft eigenlijk nauwelijks introductie. Dit etablissement is op deze plek reeds gevestigd sinds 1909. Inmiddels is het als café-restaurant wijd en zijd bekend. Op de verschillende tekeningen, die onze menukaarten sieren, blijkt dat vele nationale en internationale grootheden dit café-restaurant ervaren als de huiskamer van Nederland.


Compliance Advies

complianceadvies.nl

Compliance Advies biedt expertise en advies voor financiële ondernemingen. Dit advies strekt zich uit van de vergunningaanvraag tot de fase waarin uw onderneming operationeel is. Compliance Advies kan dan fungeren als externe compliance officer.


Gallo projectmanagement

www.gallopm.nl

Vanuit Blaricum ontwerpt en realiseert Gallo projectmanagement uw leefomgeving voor zowel de zakelijke als de particuliere opdrachtgever. Uw wensen brengen wij tot leven!


Modus Installatietechniek

www.modusit.nl

Modus Installatietechniek BV te Blaricum, is gespecialiseerd in het verzorgen van engineering, uitvoering, onderhoud, inspectie van elektrotechnische & werktuigbouwkundige installaties. Als Totaalinstallateur, bedienen wij zowel de zakelijke als wel de particuliere markt. Van kantoren tot bedrijfsgebouwen en van huisinstallaties tot winkels en openbare gebouwen. Optimale dienstverlening op het gebied van totaalinstallaties, aangepast evt aan uw specifieke wensen. Altijd en overal, bij grote en ook bij kleine projecten, staat de opdrachtgever bij ons centraal.


Knibbe Lettering

www.knibbe.nl

Knibbe is al jarenlang thuis op het gebied van belettering, signing en alle vormen van visuele communicatie. Naast een op maat gesneden advies over alle mogelijkheden, denken wij graag mee over uw wensen. Het vakkundige team van Knibbe voorziet u graag van alle mogelijke service.


Alandrium tuinen

www.alandriumtuinen.nl

Al 10 jaar een begrip in Het Gooi! Hoveniersbedrijf waar u terecht kunt voor alle hovenierswerkzaamheden, wij hebben alle specialismen in  eigen huis voor: onderhoud (zowel particulier als zakelijk), aanleg, ontwerp alle timmer en metselwerk op maat en professioneel advies. Ook voor bomenwerk bent u bij ons aan het goede adres.


Roba Metals

www.robametals.com

Roba Metals is een in 1937 opgericht familiebedrijf actief in de productie van metalen halffabrikaten en in de metaalhandel. Naast de hoofdvestiging in IJsselstein hebben we ook vestigingen in Delfzijl, Oss, België, Duitsland, Polen en het Verenigd Koninkrijk. De totale Roba Groep telt ca 530 vaste medewerkers.


NCOI Opleidingen

www.ncoi.nl

Werkend Nederland sterk maken en sterk houden, dat is waar NCOI voor staat. Jaarlijks vergroten we de kennis, vaardigheden en competenties van tienduizenden werkenden. Onze aanpak is sterk gericht op uw eigen werkpraktijk en biedt een hoge mate van flexibiliteit. Wij bieden u meerdere startmomenten, verschillende studievarianten, topdocenten, klassikale lessen en een waardevol diploma.


Health Center Fit

www.healthcenterfit.nl

Meer dan fitness alleen! Wilt u bewust met uw lichaam en gezondheid omgaan? Twijfel niet langer en ervaar zelf wat de voordelen zijn van trainen bij FIT in Blaricum


Van Linschoten Specialisten

vanlinschotenspecialisten.nl

Bij van Linschoten wordt de complete keel-, neus- en oorheelkunde uitgevoerd. Er zijn geen wachttijden. En voor de meeste behandelingen is een dagopname al voldoende.


Instituut Blankestijn

www.instituutblankestijn.nl

Meer dan 50 jaar geslaagd onderwijs!


2BE Lighted

www.2belighted.nl

2BE LIGHTED – LightWorks is een onafhankelijk, fullservice lichtadviesbureau, opgericht in 2011 door Cor van Beelen en Rardy Spruijt, lichtarchitecten met samen ruim 55 jaar ervaring. We zijn gevestigd in Blaricum en Groningen (Designstad van het noorden). Onze klanten zijn zowel particuliere als professionele opdrachtgevers die behoefte hebben aan lichttechnische ondersteuning. Voor al uw vragen en wensen op het gebied van lichttechniek en verlichting bent u bij ons aan het juiste adres.


Da Bruno

www.dabruno.nl

Italiaans restaurant, traiteur, pizzeria & catering


Rembrandt BPO Solutions

Rembrandt BPO

Rembrandt helpt bedrijven om zich te focussen op hun kernactiviteiten. Of je nu een grote internationale organisatie of een kleiner Nederlands bedrijf bent, wij leveren excellente administratieve dienstverlening. We begrijpen dat bedrijven al hun tijd en energie willen steken in hun kernactiviteiten. Daarom nemen wij uw administratie uit handen en helpen we u om uw financiële administratie te optimaliseren.


iConneCT4U

ICONNECT4U is servicegericht, flexibel en innovatief. Doordat we alle benodigde expertise in huis hebben, kunnen we “one stop shopping” bieden voor al uw ICT uitdagingen. Met meer dan 25 jaar ervaring op ICT gebied weten wij wat de noodzaak van betrouwbare ICT voor uw bedrijf betekent. Bij ICONNECT4U werken wij met een 5-tal kernwaarden: Flexibel, Passie, Kundig, Betrokken, Verantwoordelijk.