succesvolle GLOW IN THE DARK avond bij BLTC

  • 18 januari 2019

En opeens waren de lichten uit op baan 4 en 5 in de hal bij BLTC en waren alleen nog oplichtende shirtjes, lijnen, tennisballen en fluoriscerende rackettapes, ballonnen en schminck zichtbaar. En de tientallen gele ballen die zich de afgelopen maanden in het dak van de hal hadden genesteld. Een feeëriek gezicht, dat een extra dimensie gaf aan de toernooi-avond op 12 januari bij Blaricum. Maar liefst 50 deelnemers hadden zich voor het Glow In The Dark-tennis gemeld en die maakten er een sportieve avond van. Zowel jeugd als senioren waren van de partij, zodat er – ook op de banen 1 t/m 3 – wisselende wedstrijden werden gespeeld tussen de jeugd of senioren onderling, maar ook jeugd/senior koppels de baan opgingen. Vergezeld van muziek op de baan, oliebollen (gesponsord door bakkerij Wassenaar) en gezonde kost, was het weer een ouderwets gezellig avondje in de hal.