enthousiaste vrijwilligers gezocht !

  • 27 februari 2019

Wij, Bernadet en Peter, gaan ons bezighouden met de coördinatie van de evenementen op onze mooie tennisvereniging BLTC.

We hopen dat we jullie enthousiast kunnen maken om mee te doen aan de toernooien en evenementen die al georganiseerd worden, maar ook hopen we dat er leden zijn die mee willen helpen aan het organiseren van bestaande en nieuwe evenementen.

Je hoeft echt niet meteen in een commissie plaats te nemen, maar kun je een keer helpen of misschien heb je wel leuke ideeën voor een toernooitje, een gezellige middag of avond? Een gecombineerd toernooitje met squash en tennis? Of met bridge en tennis? Een handicaptoernooi? Echtparentoernooi of juist een juniorenavond? Wil je een keer meehelpen met salades of hartige taarten maken voor na een toernooitje? Barbecue organiseren?

Zaterdag 30 maart is het openingstoernooi, Ep en Ineke kunnen nog wel wat hulp gebruiken bij het organiseren hiervan!

13 t/m 16 juni zijn de clubkampioenschappen single en dubbel voor de senioren. Wie heeft er ideeën voor een leuke feestavond dan? Wie wil zich daarvoor inzetten?
(de mix is in september)

We zijn blij met alle hulp, dus meld je aan, bel ons of schiet ons even aan op de club en laten we er samen voor zorgen dat BLTC een nog gezelligere, bruisende vereniging wordt!

Bernadet Sertons (de ledenadministratie)
Peter Wiegers (de groundsman)