tennis en fun kamp 2019

  • 18 mei 2019

Van 21 t/m 23 augustus – in de laatste week van de zomervakantie – organiseren de trainers van BLTC Blaricum een tennis- en funkamp op de club. Het worden drie dolle dagen, waarin tennis uiteraard een hoofdrol heeft, maar de deelnemers kunnen ook een aantal andere activiteiten buiten de tennisbaan/club verwachten. Welke dat zijn laten we nog even in het midden, binnenkort hoor je daar meer over in de berichtgeving over het kamp. Noteer alvast de datum in augustus. Het kamp – elke dag tussen 9.30 uur en 16.30 uur – is voor kids tussen 6 en 14 jaar en de kosten zijn 150,- (incl. lunch en drankjes/tussendoortjes). Uiteraard zijn vriendjes en vriendinnetjes, die geen lid zijn van BLTC Blaricum, ook welkom.

Inschrijven kan via trainer@bltcblaricum.nl
Vragen of meer info via de trainers of naar bovenstaand mailadres.