nieuwe KNLTB ClubApp voor BLTC Blaricum

  • 21 mei 2019

Aan alle BLTC leden,

Veel KNLTB leden gebruiken al jaren de KNLTB app voor competitie-informatie, toernooien en ranking. Recentelijk heeft de KNLTB een aantal ingrijpende veranderingen doorgevoerd en een nieuwe versie van de KNLTB app gelanceerd, genaamd ‘KNLTB ClubApp’.

Waarom de ClubApp?
Naast de al bestaande app-functionaliteiten geeft de nieuwe ClubApp veel meer mogelijkheden voor BLTC leden. De nieuwe app is een toevoeging aan de reeds bestaande BLTC website en BLTC e-mails die u regelmatig ontvangt. 

Wat moet u doen om de ClubApp te gebruiken?
Download de ClubApp van de Apple AppStore of de Google PlayStore via een van de links onderaan dit bericht, en stel een nieuw password in. Verder dient u BLTC als vereniging te selecteren. 

Wat kunt u met de nieuwe ClubApp?
– Alle BLTC evenementen bekijken. We hebben nog geen repeterende activiteiten toegevoegd om eea overzichtelijk te houden. Deze laatste activiteiten zijn wel te vinden in de kalender op de BLTC website.
– De BLTC nieuwsberichten bekijken. Hiermee zijn we nog aan het experimenteren. Alle nieuwsberichten staan overigens ook op de website en krijg je ook via e-mail.
– Competitie uitslagen, toernooi uitslagen, en ranking bekijken van jezelf en anderen. Spelers en competitieteams kunnen ook als ‘favoriet’ worden aangemerkt, waardoor ze snel zichtbaar zijn.

Komen er nog meer functies?
Jazeker, we zijn druk bezig om meer functies toe te voegen. U wordt uiteraard geïnformeerd wanneer deze beschikbaar zijn.

Uitgebreide informatie over het gebruik van de ClubApp kun je vinden op de volgende link naar de KNLTB website: https://www.knltb.nl/over-knltb/wat-doet-de-knltb/knltb-online/apps-van-de-knltb/knltb-clubapp/ . Hier staat overigens meer functionaliteit beschreven dan wij nu kunnen aanbieden. 

Waar kunt u de ClubApp vinden?
App store iOS link: https://itunes.apple.com/us/app/clubapp-1-8/id1450502339?l=nl&ls=1&mt=8
Play store Android link: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.lisa.knltb.app

Met vriendelijke groeten,
BLTC ICT team
Bob Westerink, Maarten Klein en Alexander Peek