voorjaarscompetitie 2 teams kampioen

  • 5 juni 2019

Er zijn deze voorjaarscompetitie 2 teams kampioen geworden!
Het zijn:
Zaterdag Heren 35+ team 2; zij waren al op de 6e speeldag zeker van het kampioenschap en zullen volgend jaar in de 2e klasse uit gaan komen (foto volgt).
Vrijdagavond Damesdubbel 35+ team 1; zij moesten op de laatste avond al hun wedstrijden winnen om kampioen te worden, en dat lukte! Deze dames gaan volgend jaar Hoofdklasse spelen.

Omdat dit jaar door de harmonisatie van de competitie door de KNLTB alle teams op speelsterkte zijn ingedeeld, is het knap dat we deze twee kampioensteams hebben. Er waren nog meer teams die tot op de laatste dag kans maakten op hun kampioenschap. Dat waren Zondag Groen team 1, Vrijdagavond Gemengddubbel 35+ team 1 en Dinsdagochtend Damesdubbel team 1 én 2. Zij zijn tweede geworden in hun poules. Er waren 5 teams die het niet konden bolwerken dit seizoen (doordat de nieuwe indeling toch te sterk bleek, omdat er niet alle keren een volledig en sterk team kon worden opgesteld, of omdat er gewoon wat pech was).

Kees de Graaf en Pauline van Riet
VCL’s / competitieleiding BLTC Blaricum