geslaagd ouder – kind toernooi

  • 15 juni 2019

Op tweede Pinksterdag verzamelden zich zo’n 40 duo’s op de club om zich te mengen in het altijd gezellige ouder-kind toernooi. Ondermeer vaders en dochters, moeders en zonen, opa’s en kleinzonen, trainers en pupillen, alle mogelijke combinaties waren op de baan te bewonderen in verschillende poules, variërend van oranje, groen tot geel. Ook bij de jongste deelnemers in rood werd in verkorte wedstrijdjes fanatiek strijd geleverd. Dat leverde hier en daar mooie taferelen op, waarbij menig ouder werd gemaand meer punten te scoren en niet te aardig de ballen naar de overkant te slaan.  Aan de andere kant werden sommige ouders op de belangrijke punten net iets scherper dan daarvoor, game-winst leverde tenslotte tevreden kindergezichten op. De volgende poule-winnaars kwamen uiteindelijk uit de bus;

Poule A: Bram Scheerder en Willem

Poule B: Joris en Alexander Peek

Poule C: Larse en Erik Heijkoop

Poule D: Stijn Hildebrand en Herman

Poule E: Daan en Maarten Vehmeijer

Poule F: Benjamin en Alexandra Leendertse

Poule G: Fenne en Rolf Hoeksema

Poule H: Alleen maar winnaars; Olivia, Klaartje, Amina, Trijntje, Willem en Allegra