eerste BLTC lestoernooi groot succes

  • 23 augustus 2020

Ruim 40 enthousiaste tennissers hebben zaterdag 22 augustus meegespeeld met het eerste BLTC Lestoernooi. Mooi moment voor iedereen die les heeft om te kijken of al die uren training ook hun vruchten afwerpen.

Er werd strijd geleverd en er was spektakel op de baan;  bal van de dag was voor Gijs Jansen, die het punt won door de bal met veel effect terug over het net aan eigen kant te krijgen. Uiteraard waren er ook winnaars. Bij de dames ging Karin Peters er met de winst en de daarbij horende bon van Tennis Direct en wijn van Wijnhuis Taander vandoor. Bij de heren was het Laurens Rosenthal, die van de reservebank rechtstreeks naar de eindoverwinning sprintte. Pam Arkauer zat met haar geschatte 360 ballen het dichtst bij het aantal ballen in de ballenbak (345) en kan zich binnenkort melden voor een gratis tennisles.

Kortom, een gezellige, sportieve middag bij de BLTC, die zeker voor herhaling vatbaar is.