eind goed, al goed

  • 27 december 2020

Het is fijn jullie te kunnen meedelen dat het ernaar uitziet dat de lang verwachte overname van de hal vóór het eind van het jaar gerealiseerd zal zijn!

De nieuwe eigenaar zal vanaf 1 januari 2021 de exploitatie van de hal en horecafaciliteiten voor zijn rekening nemen, alsmede de zorg voor het park, de banen en de trainingen. We kijken ernaar uit met de nieuwe eigenaar en de leden een bruisend tennispark te realiseren.

Het laatste nieuws omtrent de ontwikkelingen zal via de website en nieuwsbrief gecommuniceerd worden. Over de veranderingen voor u als lid van de BLTC informeren wij u begin volgend jaar nader.

Ondanks dit heugelijke nieuw zitten we helaas nog in een tweede lockdown en zit tennissen er voorlopig niet in. Dit biedt echter wel de mogelijkheid om van de nood een deugd te maken en een eerste verandering op het park door te voeren. Met het oog op de komst van het vaccin zullen we in de loop van 2021 hopelijk ook hierover kunnen zeggen: eind goed, al goed.

Wij wensen u voor nu Prettige Kerstdagen en alvast een Gelukkig Nieuwjaar. 

Opdat 2021 weer een sportief tennisjaar mag worden, waarin tennis, competities, toernooien en terrasbezoek op de gebruikelijke wijze kunnen plaatsvinden!

Met sportieve groet,

Het BLTC bestuur,
Selma Alphenaar, Hans de Roos en Nico van Wieringen