clubkampioenschappen senioren

in juni waren de singles en de herendubbels en damesdubbels aan de beurt, en nu is het tijd voor de mixeddubbels! In het weekend van 7 en 8 september maken we er een waar tennisfestijn van en je kunt je inschrijven via toernooi.nl. We hopen op een recordaantal deelnemers 🙂

we willen er in september een heerlijk tennisweekend voor alle leden van maken, met op zaterdagavond een feest en barbecue!

we hebben zelfs een thema (Goud van Oud), omdat deze clubkampioenschappen de laatste zullen zijn die we op de ‘oude’ club zullen spelen. Vanaf volgend jaar wordt er verbouwd en zal de club helemaal prachtig worden gerestyled, gerenoveerd en verhipt, dus we willen nog één keer met zoveel mogelijk leden onze tien banen opstappen en er een ouderwets gezellig festijn van maken!


speciale oproep aan recreatieve spelers
we hopen dus dat er dit jaar ook veel leden in zullen schrijven die meestal recreatief tennissen. De clubkampioenschappen zijn voor ons allemaal en ze gaan er grotendeels om dat je leuke wedstrijdjes kunt spelen op je eigen niveau. Gezellig meedoen en zonder druk een paar keer spelen vergroot het spelplezier en je leert weer heel wat andere leden kennen. Je kunt je ook inschrijven als je geen tennispartner kent; dan kijken wij of we je kunnen koppelen aan een leuke mixedpartner op je eigen niveau! Wil je dat, geef je dan op met [Partner wanted].

we zullen de indeling zo maken dat er zoveel mogelijk leuke en gelijkwaardige wedstrijden gespeeld worden. Er wordt dus in meerdere schema’s gespeeld. We zorgen ervoor dat iedereen minimaal twee keer speelt per onderdeel en dat kan in afvalschema’s, in poules en in poules met daarna een afvalschema zijn.

twijfel je of we wel leuke wedstrijden voor jouw niveau kunnen bieden? Zorg dan dat al je tennisvrienden en -vriendinnen ook inschrijven! Hoe meer deelnemers we hebben, hoe leuker het voor iedereen wordt.

de inschrijving voor de clubkampioenschappen sluit op zondag 25 augustus om 23:59 uur, dus zorg dat je op tijd bent!
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de weersverwachting clusteren we de wedstrijden zoveel mogelijk richting het weekend. Het kan echter dat we al op vrijdag 6 september (of zelfs donderdag 5 september) beginnen met de eerste wedstrijden. Houd dat in gedachten als je eventuele verhinderingen doorgeeft.

we hopen erop dat (bijna) alle leden zullen meedoen!

 

PS Mocht je helemaal beslagen ten ijs willen komen, boek dan nog een tennislesje bij één van onze trainers. Herman en Ciska ken je vast al, maar ken je ook trainer Willem al?