clubkampioenschappen senioren

we spelen dit jaar de singles en de herendubbels en damesdubbels in week 24 (van 10-16 juni). Na de zomervakantie staan de mixeddubbels op het programma; in het weekend van 7 en 8 september. De inschrijvingen voor zowel juni als september zijn inmiddels geopend!

je kunt je inschrijven voor de single- en dubbelkampioenschappen in juni via toernooi.nl. En de inschrijving voor de mixedkampioenschappen in september vind je hier. Schrijf je zo gauw mogelijk in – de tijd vliegt!

speciale oproep aan recreatieve spelers
We hopen dat er dit jaar ook veel leden in zullen schrijven die meestal recreatief tennissen. De clubkampioenschappen gaan er grotendeels om dat je leuke wedstrijdjes kunt spelen op je eigen niveau. Gezellig meedoen en zonder druk een paar keer spelen vergroot het spelplezier en je leert weer heel wat andere leden kennen. Je hoeft bovendien niet in alle onderdelen mee te doen als je minder tijd hebt of geen tennispartner kent; ook alleen een single of een dubbel is leuk!

we zullen de indeling zo maken dat er zoveel mogelijk leuke en gelijkwaardige wedstrijden gespeeld worden. De damessingles en herensingles delen we in 3 schema’s op zodat ieder daar op zijn eigen niveau zal spelen.
De dubbels en mixen kunnen (afhankelijk van de inschrijvingen) in meer schema’s gespeeld worden. We zorgen ervoor dat iedereen minimaal twee keer speelt per onderdeel en dat kan in afvalschema’s, in poules en in poules met daarna een afvalschema zijn.

de inschrijving voor de singles en dubbels sluit op zondag 2 juni om 23:59 uur, dus zorg dat je op tijd bent!
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de weersverwachting clusteren we de wedstrijden in juni zoveel mogelijk richting het weekend. Het kan dus zijn dat we halverwege de week starten. Houd dat in gedachten als je je verhinderingen doorgeeft.
We delen de schema’s in op basis van de actuele rating, maar we letten mogelijk ook op leeftijd, spelerstype en andere aspecten. Je hoeft bij inschrijving je speelsterkte niet op te geven, met voorkeuren voor indeling proberen we indien mogelijk rekening te houden.

het inschrijfgeld is zowel in juni als in september 7,50 Euro per persoon per onderdeel.

de inschrijving voor de mixedclubkampioenschappen is mogelijk tot en met zondag 25 augustus as.

we hopen erop dat (bijna) alle leden zullen meedoen!

PS Mocht je helemaal beslagen ten ijs willen komen, boek dan nog een tennislesje bij één van onze trainers. Herman en Ciska ken je vast al, maar ken je ook trainer Willem al?