Willem van As

profileimage

Mijn naam is Willem van As , ben 20 jaar oud en woon in Amsterdam, hartje centrum.
Vanaf mijn vierde jaar ben ik al een gepassioneerd tennisser. Opgegroeid in Muiderberg en begonnen bij T.V de Hakkelaars

Ik heb zojuist mijn opleiding “Sport en Coaching” aan de Johan Cruyff College in Amsterdam afgerond.
De laatste jaren heb ik prestatief getennist en getraind bij Martijn Bok, meervoudig Nederlands Kampioen . Ik heb nu speelsterkte 2 in zowel dubbel als single en zal proberen dit nog te verbeteren want verbeteren kan altijd!!
Bij Martijn Bok ben ik met het trainersvak begonnen door het overnemen van zijn lessen als hij met zijn pupillen in het buitenland was voor Future toernooien. Het afgelopen half jaar was ik al regelmatig inval-trainer en het is nu de mooie uitdaging om daar ook mijn vak van te maken.

Mijn tennisjeugd het ik op het Spieghel in Bussum doorgebracht en daar ook het spelletje goed geleerd.
Nu speel ik op zaterdag in de eredivisie bij Melkhuisje in Hilversum . Met een erg leuk team met 6 vrienden waar ik al jaren met plezier mee tennis

Ik ben van nature een rustige trainer die het leuk vindt om zowel de jeugd als ook volwassenen les te geven. Het is een uitdaging om ieder individu naar een hoger plan te trekken en vooral ook veel plezier aan de tennissport te laten beleven.
Naast het tennis heb ik als hobby’s: hockey , skiën en muziek luisteren.

Ik zie uit naar het buitenseizoen en hoop met jullie op een mooi tennisjaar.