(voorjaars)competitie 2020UPDATE 13-10-2020 21:00 uur:

Helaas: De KNLTB heeft naar aanleiding van de persconferentie van vanavond besloten om de KNLTB Competitie 2020 per direct te beëindigen, zowel voor de jeugd als de senioren

De gespeelde competitiewedstrijden tellen wel mee voor je rating, maar er wordt geen eindstand opgemaakt door de KNLTB. Er zullen dus geen kampioenen en degradanten zijn.
Desalniettemin willen we toch de teams die op 14 oktober aan kop lagen in hun poule, hier een eervolle vermelding geven:

Junioren 11-14 jaar Zondag 1 (Ole Heijkoop, Ruben Kortekaas, Lars Hildebrand, Thomas Nowe, Stijn Hildebrand, Daan Vehmeijer en Milan van Poelje) hebben al hun gespeelde wedstrijden met overmacht gewonnen en stonden 10 (!) punten voor op de rest van de poule.

Dames Dubbel 17+ Zaterdag 2 (Joyce Geurtsen, Selma Alphenaar, Nelian Hoeksema, Nadja Krämer, Chantal Lucas, Sandra van der Horst, Kirstin Larsen en Cynthia Wijntje) profiteerde van de plotselinge foto-finish, die nét viel op het moment dat ze 1 punt voor stonden op de andere teams.

Heren Dubbel Zondag 1 (Mark van Lieshout, Ronald van Buuren, Timme van Beusekom, Rob van den Noort, Michael Samson, Gerard de Jong, Tjeerd Wassenaar en Sander Andreae) had nog geen van de 5 ontmoetingen verloren en stond 2 punten voor op de andere teams.

Wij (de VCLs) richten ons met de KNLTB nu op de voorbereiding van de competitie in 2021. Daar hoor je binnenkort meer over. We willen alle competitiespelers danken voor hun plezier, inzet en flexibiliteit! Het was een bijzondere competitie. Tot 2021!

 

UPDATE 2-10-2020 15:00 uur:

Coronaregels competitie:
• De ontvangst van de bezoekers en de teamuitwisseling doen we in de buitenlucht
• Helaas is het een ontvangst zonder koffie en taart
• Er is geen publiek toegestaan bij de wedstrijden en op het park.
• Zolang de horeca gesloten is, mag men niet zitten, eten of drinken in de kantine of op het terras
• Ook niet bij regen
• Zitten, eten en drinken elders op het park mag wel
• Men mag dan zelf meegebrachte zaken nuttigen
• Maar na de laatste wedstrijd moeten de teams wel vlot vertrekken
• Dus geen drankje na afloop
• Onder alle omstandigheden gelden ook de algemeen bekende hygiëne- en afstandsregels


Onze banen zijn (ook met de nieuwe corona-maatregelen) gewoon beschikbaar voor competitie en vrij tennis. Mocht je voor thuiscompetitie willen uitwijken naar de hal, neem dan (van tevoren) contact op met de bar of met Peter Loggere om een optie of een reservering af te spreken. De kosten voor competitie-uitwijk bedragen in onze hal meestal zo’n 10 Euro per uur per baan. Communiceer dit ook met je tegenstanders indien van toepassing.
Als jullie wedstrijd wordt uitgesteld naar een inhaaldatum, zet dat dan via de daarvoor bedoelde vermeldingen in mijnKNLTB. Anders ziet de KNLTB het als een ontbrekende uitslag, wat niet mag.

De bar van de hal is door de corona-maatregelen gesloten. Je kunt dus geen eten of drinken bestellen. Als je op de buitenbanen speelt, mag je niet in het gebouw of het terras pauzeren, maar andere plekken op het park mogen wel. Als je op de halbanen speelt, moet je de aanwijzingen van de haleigenaar volgen.
Je mag zelf eten en drinken meebrengen voor tijdens je wedstrijd of voor tussen de wedstrijden door. Gezamenlijk een drankje doen is niet de bedoeling, de focus ligt op tennis en zo min mogelijk contact tussen de wedstrijden door.

Verder hebben de maatregelen ook hun weerslag op de beleving van de competitie; het wordt minder gezellig, maar het is voor nu even niet anders:
De bezoekende ploeg hoeft zich pas 10 minuten van tevoren te melden op het park. Je begroet elkaar in de buitenlucht en je gaat na de formaliteiten (teamopstelling invullen op mijnKNLTB) meteen de baan op. Tussendoor heb je recht op een half uur pauze als je die rust nodig hebt, maar probeer zo vlot mogelijk achter elkaar door te spelen.
Als je tussendoor niet op de baan staat, mag je overal op het park zijn, behalve op het terras of in de kantine. Dat geldt zélfs als het regent.
Als de laatste partij is afgelopen vul je samen de definitieve uitslag in en is het de bedoeling dat beide teams het park snel verlaten.
Publiek is niet toegestaan bij de wedstrijden. Een uitzondering vormen jeugdteams t/m 17 jaar: Jeugdcoördinatoren, wedstrijdplanners, scheidsrechters/tellers bij thuiswedstrijden, coaches/begeleiders en ouders die moeten rijden naar uitwedstrijden zijn onderdeel van het begeleidende team en mogen wel bij de wedstrijden zijn.
Teams mogen met meer dan 4 spelers opkomen. Zorg er wel voor dat je je conform de regels verplaatst en dat je je na afloop van de wedstrijd in groepen van maximaal 4 personen opdeelt.
Lees hier het bericht van de KNLTB over deze nieuwe omstandigheden. Veel antwoorden op je vragen zul je hier vinden.

 

UPDATE 29-9-2020 9:00 uur:

Door de nieuwe corona-maatregelen is het vanaf 29 september 2020 18:00 uur niet meer toegestaan om als publiek bij amateurwedstrijden te komen kijken en ook sportkantines moeten dan in ieder geval tot 20 oktober 2020 gesloten blijven. Meer informatie vind je op de KNLTB-website. Daar publiceert de KNLTB ook zo snel mogelijk wat de afgekondigde maatregelen concreet zullen betekenen voor de lopende Competitie 2020.

 

 

________________
de indeling is bekend!

Je kunt de indeling van alle teams opzoeken via deze link: www.toernooi.nl/KNLTBCompetitie2020.
Natuurlijk hebben wij ook weer een mooi overzicht per team en per speeldag voor je gemaakt. Als je in het teamoverzicht op de blauwe teamnaam klikt, kom je vanzelf terecht op de KNLTB-poule van dat team. Klik hier voor het teamoverzicht met links naar de poules.

PS Nu je het programma precies weet, zorg je dan ook alvast dat je team elke week compleet is?
PPS De officiële speel- en inhaaldagen vind je hieronder.

informatie voor de supporters en kijkers:
Kom gezellig kijken bij de thuiswedstrijden van onze teams!* Kijk hier wie wanneer thuis speelt.
* Door de nieuwe corona-maatregelen is het sinds 29 september 2020 18:00 uur niet meer toegestaan om als publiek bij amateurwedstrijden te komen kijken. Je kunt wel het verloop van de wedstrijd volgen als de captain steeds na een gespeelde wedstrijd de tussenstand op mijn KNLTB bijwerkt. En misschien willen de spelers je tussendoor wel op de hoogte houden via WhatsApp. Meer weten? De KNLTB informeert je via haar website Centrecourt.

informatie voor de captains:

 • Zorg ervoor dat jij, je team, je tegenstanders en eventuele supporters zich houden aan de officiële corona-richtlijnen.
 • De competities die ’s avonds worden gespeeld worden dit jaar (vanwege corona, om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijkertijd een clubhuis instromen) op tijd gespeeld. Iedere avondwedstrijd duurt 60 minuten, waar 5 minuten inspeeltijd in begrepen is. Zorg dat de spelers op tijd klaar staan bij de baan zodat je geen tijd verliest en spreek af met de tegenstanders hoe je de 60 minuten klokt (bv met de wekker op je telefoon). De score wordt niet in sets bijgehouden, maar elke game wordt doorgeteld. De wedstrijd kan dus ook in een gelijkspel eindigen (bv 8-8 of 11-11). Op de website van de KNLTB staan alle regels voor het spelen op tijd. Neem deze dus van tevoren door.
 • Nieuw deze competitie is dat je de teamuitwisseling niet meer op papier doet met de twee stroken, maar digitaal. We hebben tijdens de captainsavond uitgelegd hoe dat werkt. Op de website van de KNLTB staat een uitleg met een filmpje, dus daar kun je het nog eens nakijken. Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact op met Kees of Pauline (de telefoonnummers staan in de rode competitiemap op de stamtafel).
 • In de rode competitiemap vind je ook de baanindeling. Houd je daar aan, dat voorkomt verwarring.
 • Als captain van een BLTC Blaricum-team heb je op de dag dat je thuis bij ons op de club speelt, ook taken als waarnemend VCL en Coronaverantwoordelijke. Als waarnemend VCL zorg je ervoor dat de bezoekende teams gastvrij worden ontvangen, dat jouw team en de andere thuisspelende teams vlotjes en op de juiste baan starten, en je bent het aanspreekpunt bij competitie- en regelvragen. We gaan ervan uit dat je indien nodig kwesties op een sportieve en onpartijdige manier zult oplossen. Mocht je er niet uit komen of gaan de vragen je boven de pet, dan kun je altijd contact opnemen met Kees of Pauline (telefoonnummers staan in de rode competitiemap). Als Coronaverantwoordelijke houd je in de gaten of de algemene corona-regels langs de baan worden nageleefd en waar nodig herinner je de mensen er extra aan. Het kan zijn dat we BOA-bezoek krijgen ter controle van onze corona-aanpak en dan ben je als Coronaverantwoordelijke het eerste aanspreekpunt. Mochten de vragen van de BOA je te ver voeren, dan kun je contact op laten nemen met het Bestuur.
 • Mocht het gaan regenen (wat we natuurlijk niet hopen), dan is het tijdens deze competitie-periode niet verplicht om 2 uur te wachten of er eventueel verder gespeeld kan worden. Mocht het ernaar uit zien dat de banen niet meer zullen drogen, dan kun je al direct beslissen om op de eerst beschikbare inhaaldatum opnieuw met de tegenstander af te spreken. Als je thuis op BLTC Blaricum speelt, dan kun je (in overleg met de andere thuisspelende teams en met de bar) in de maand september uitwijken naar baan 1, 2 en 3 in de hal. In oktober kun je, mits je tegenstanders dat ook willen, via de bar contact opnemen met de haleigenaar mijnheer Loggere om halbanen te huren. Neem bij wisselvallig weer voor de zekerheid halschoenen en koelere kleding mee.
 • Ondanks dat we deze competitie niet spelen om promotie of degradatie, speel je wel om het kampioenschap of een mooie plaats in je poule én natuurlijk om het plezier. De uitslagen tellen ook mee voor je rating.
 • De meeste clubs hebben al hun starttijden al gepubliceerd in mijnKNLTB, maar er kan nog wat wijzigen. Check daarom altijd in de week voor je speeldag of de starttijd nog hetzelfde is als die je aan het begin in je agenda hebt gezet.
 • Omdat zowel de ploeguitwisseling als de uitslagen via mijnKNLTB worden ingevoerd, kun je het beste ruim op tijd zorgen dat je je inlog en je app op je telefoon even test. Je hebt dan nog de tijd om je wachtwoord op te zoeken of je app te updaten. Op de club is gratis wifi en de inlog en het wachtwoord daarvan hangt aangeplakt in het clubhuis.
 • Alle spelers die al een keer in het team hebben gespeeld kunnen de teamopstelling doen.
  Voor het invoeren van de uitslagen zijn alleen de captains gerechtigd. Wil je je captainstaken een keer overdoen aan een medespeler omdat jij een speeldag vrij bent? Geef dan de naam van de assistent-captain door aan Kees, zodat hij ook die speler invoerrechten kan geven op mijnKNLTB.
 • Voor de captains van de jeugdteams: de teams in de 11-14 competitie spelen deze competitie om twee gewonnen sets die tot de 4 punten gaan. Je leest er alles over op de KNLTB-website, waar ook veel informatie staat voor de 13-17 competitie.


Heb je nog een vraag of een opmerking, stuur dan een appje of een mail naar vcl@bltcblaricum.nl.
We wensen alle teams een heel fijne Competitie 2020! Blijf gezond, geniet van wat er kan, en zet ‘m op!

Sportieve groet,
Kees de Graaf en Pauline van Riet
VCL’s / competitieleiding BLTC Blaricum

 

 

 

UPDATE 22-6-2020:

inschrijven
De inschrijving voor de Competitie 2020 is gesloten en de teams zijn aangemeld bij de KNLTB.
Je kunt je nog wel aanmelden als invaller via vcl@bltcblaricum.nl.
Naar verwachting zal de KNLTB rond 20 augustus de poule-indeling van de teams bekendmaken.
Wij verheugen ons op een mooi competitieseizoen!

UPDATE 21-4-2020:

De kabinetsmaatregelen tegen corona worden iets versoepeld. Dat betekent dat de jeugd vanaf 29 april weer mag trainen en vrij tennissen onder voorwaarden. Voor senioren is het nog niet zover; waarschijnlijk komt daar na 20 mei verandering in. De KNLTB heeft besloten dat de Voorjaarscompetitie wordt verschoven naar het najaar. De najaarscompetitie en de zomeravondcompetitie worden in 2020 niet gespeeld. De competitie die in het najaar gespeeld gaat worden heet de Competitie 2020.

De KNLTB probeert zoveel mogelijk de indeling van de VJC 2020 te behouden. Dat betekent dat teams die zich al hadden ingeschreven voor de voorjaarscompetitie 2020 ongewijzigd worden opgesteld. Het volstaat dan dat de captain van je team (via een mailtje aan de VCLs) bevestigt dat het team ongewijzigd blijft.
Het kan ook dat je in een andere samenstelling wilt spelen. Laat dan de captain van het VJC-team doorgeven of en in welke vorm het VJC-team zal doorspelen in het najaar.
Als je je niet had opgegeven voor de VJC is er natuurlijk ook plaats voor je. Probeer in dat geval een team samen te stellen en stuur de VCLs een mailtje met de namen, speelsterkte en lidnummers van de teamleden, de naam van de captain en de competitiesoort die jullie willen gaan spelen. Als je geen team kunt vinden kunnen wij proberen of er in een passend team plaats voor je is. Stuur ons in dat geval ook een mailtje.
Nieuwe teams worden op basis van hun speelsterkte opgesteld door de KNLTB. Het kan dus zijn dat (ook als je eigen team ongewijzigd is) je toch in een andere poule speelt dan je verwachtte. De KNLTB doet haar uiterste best om de competitie voor iedereen heel leuk te maken.

PS De deadline voor je inschrijvingsmail / bevestiging is zondag 21 juni 23:59 uur!

Speeldata Competitie 2020:


UPDATE 1-4-2020 11:00:

Scholen, horeca en sportclubs moeten t/m 28 april dicht blijven om verspreiding van het virus tegen te gaan.
De start van de KNLTB Voorjaarscompetitie en de Kia Tenniskids competitie blijft voorlopig uitgesteld naar begin mei. De KNLTB neemt zo snel mogelijk na 21 april het besluit of de nieuwe startdatum en planning van de competities haalbaar is of dat nieuwe aanpassingen nodig zijn.


UPDATE 24-3-2020 11:00:

Het is de KNLTB nog niet duidelijk of en hoe de maatregelen die 23 maart werden aangekondigd (alle evenementen en bijeenkomsten zijn verboden tot 1 juni) invloed zullen hebben op de voorjaarscompetitie. Vooralsnog blijft het beleid dat sportclubs tot 6 april gesloten blijven. De KNLTB zal zo snel mogelijk maar uiterlijk 1 mei duidelijkheid geven over de voorjaarscompetitie.


U
PDATE 19-3-2020 14:00:

De KNLTB heeft besloten dat in ieder geval tot 1 mei geen voorjaarscompetitie gespeeld zal worden. Uiterlijk 1 mei neemt de KNLTB de beslissing of en hoe de voorjaarscompetitie door zal gaan.
Mocht het allemaal doorgaan, dan zijn de eerste competitie-speeldagen zaterdag 9 mei en zondag 10 mei. Op die dag worden de poule-ontmoetingen gespeeld zoals die ook al in jouw poule gepland stonden. Je start dus met speelronde 5. De weken erop speel je iedere week: eerst speelrondes 6 en 7, en aansluitend speelronde 1, 2, 3 en 4.
De Tenniskids die Oranje en Rood spelen starten op zondag 17 mei. Welke rondes gespeeld worden en welke vervallen kun je lezen op de website van de KNLTB.


UPDATE 15-3-2020 18:30: 

Het kabinet heeft afgekondigd dat onder andere sportclubs met onmiddellijke ingang gesloten blijven, tot in ieder geval 6 april. Hierdoor zal de eerste speeldag van de zaterdag- en de zondagteams van de voorjaarscompetitie 2020 in ieder geval niet op 4 en 5 april gespeeld worden. De KNLTB is zich nu aan het beraden over de consequenties hiervan. Zodra er meer bekend wordt, publiceren wij dat hier.

UPDATE 14-3-2020: 

Sinds afgelopen donderdag heeft de KNLTB alle competitie, toernooien en bijeenkomsten in ieder geval tot 1 april stilgelegd om verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. De captainsavond op 16 maart gaat daarom definitief niet door.
We volgen de adviezen van de KNLTB en het RIVM op en wachten met verdere actie tot er een beslissing is gevallen over het al dan niet doorgaan van de voorjaarscompetitie.
Als de voorjaarscompetitie doorgaat, zullen we de teamcaptains daarvan op de hoogte stellen. We zorgen er dan ook voor dat ieder team alsnog tijdig alle informatie en de ballen krijgt.
De indeling van de competitie is al wel bekendgemaakt. Je vindt de indeling van jouw team op mijnKNLTB.nl. De tijd zal leren of het zal zijn om er weemoedig mee te mijmeren of om ons er sportief op te verheugen.

Wees verstandig en blijf voor nu zoveel mogelijk thuis. Houd jezelf en elkaar gezond en veilig.

Hartelijke groet,
Kees de Graaf en Pauline van Riet – VCLs BLTC Blaricum

UPDATE oktober 2019:

de speeldata voorjaarscompetitie 2020 zijn bekend:
Zet ze alvast in je agenda, je vindt ze hier.

Eind november vind je hier de informatie over de voorjaarscompetitie 2020 en dan kun je je ook inschrijven. Hieronder ↓ vind je nog de informatie van de editie van afgelopen voorjaar.

kom gezellig kijken!
Wil je gezellig komen kijken en je favoriete team aanmoedigen, klik dan hier. Je vindt er per dag een overzicht van welke teams thuisspelen (als je speler bent, lees dan even verder, daar vind je de link naar jouw eigen poule en alle begintijden – zowel uit als thuis).

Alle andere informatie over de voorjaarscompetitie (bv teamindelingen, speeldata en links naar de uitslagen) vind je hieronder.

opstelling
Je vindt de teamindelingen hier.
We hebben zoveel mogelijk geprobeerd om aan alle wensen te voldoen en om een zo goed en gezellig mogelijke competitie-indeling te maken.
De competitiepoule-indelingen vind je door in het bestand met de teamindelingen op de teamnaam te klikken. Zo vind je ook de tijden dat je aanwezig moet zijn, de uitslagen en de standen.

uitslagen invoeren
Voor ieder team is de teamcaptain gemachtigd om de uitslagen in te voeren. Log voor het invoeren van de uitslagen in op mijnknltb.toernooi.nl.
Lees via deze link meer over het invoeren van uitslagen en bekijk ook het stappenplan van de KNLTB voor het invoeren van uitslagen.

wijzigingen
Daarnaast is het goed om te weten dat de KNLTB probeert om de competitie zo leuk mogelijk te maken en te houden:

 • De weekendcompetitie is dit jaar ingedeeld op basis van de sterkte van de ingeschreven teams. Daardoor zijn de sterktes van de klassen anders komen te liggen. Het kan dus dat je in een andere klasse speelt dan je verwacht. Ook de kampioenschappen en de degradaties van vorig jaar betekenen niet vanzelfsprekend dat je in een hogere of lagere klasse uitkomt.
 • Spelers mogen in één week in meerdere teams spelen, maar wel onder voorwaarden. Lees meer.
 • Op zaterdag kunnen wedstrijden vroeger beginnen, mogelijk al om 9 uur. Dit om de banen optimaal te benutten en zoveel mogelijk leden in de gelegenheid te stellen om competitie te spelen. Dit kan zowel bij BLTC Blaricum als bij de verenigingen waar je te gast bent het geval zijn. Kijk daarom goed op mijnknltb.toernooi.nl bij jouw eigen poule hoe laat je verwacht wordt.
 • In alle dubbelpartijen wordt verkort gespeeld. Dit betekent dat op álle wedstrijddagen (dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag) in alle dubbels geen volledige derde set wordt gespeeld, maar een supertiebreak (tot 10 punten). Compact spelen (supertiebreak én beslissend punt bij 40-40) wordt alleen nog in de 8&9-competitie en in de zomeravondcompetitie gespeeld.
 • De KNLTB wordt steeds digitaler en daarom moet de aanvoerder (captain) direct na afloop van de wedstrijd de uitslag invoeren op mijnKNLTB.nl. Omdat de aanvoerder van het bezoekende team die online uitslag ter plekke moet controleren voordat de teams naar huis gaan, moet de aanvoerder er dus voor zorgen dat hij bijvoorbeeld op een smartphone of tablet kan inloggen. De wificode op de club is [ReliableHosting]. Je kunt ook de pc in de bungalow gebruiken (vraag de sleutel achter de bar). Het wedstrijdformulier blijft bij de aanvoerder van de ontvangende club (die moet ‘m tot 1 oktober bewaren).
 • Omdat de spelerspassen met ingang van dit jaar meerdere jaren mee zullen gaan, staat er geen speelsterkte meer op. Voor de ploegenuitwisseling moeten de spelers worden opgesteld aan de hand van de speelsterkte in het spelersprofiel op mijnKNLTB.nl. De sterkste speelsterkte speelt de 1e single/dubbel, enzovoorts. Let op: speelsterkte is niet de actuele rating. (Speelsterkte is één cijfer (in het blauwe vakje); de actuele rating heeft getallen achter de komma (in het witte vakje)).

speeldata
De speeldata staan in het overzicht hieronder. Zet deze data goed in je agenda en houd ze vrij.

captainsavond
Woensdag 27 maart om 19:30 uur komen alle teamcaptains samen in het clubhuis. Kom -als je captain bent- in ieder geval, want de VCLs vertellen over de veranderingen dit jaar, geven je alle competitie-informatie en je kunt vragen stellen over wat je taken zijn. De captains krijgen ook de wedstrijdformulieren en een papieren exemplaar van het Wedstrijdbulletin en van het CompetitieReglement 2019. De captains staan bovenaan in de teamopstelling en hebben een (c) bij hun naam.

teamkleding
De teamkleding is geleverd; je kunt je setje ophalen op woensdag 8 mei van 19:00 tot 21:00 uur en op vrijdag 10 mei van 16:00 tot 18:00 uur. Alle details staan in de mailing.

competitie-afsluiting
Houd zaterdagavond 1 juni alvast vrij in je agenda, dan sluiten we de competitie (hopelijk met veel kampioenen) af. Introducés en de teams van onze tegenstanders zijn natuurlijk ook van harte welkom! Binnenkort ontvangen alle competitiespelers een mailing met alle details.

tot slot (boetes)
We gaan er natuurlijk van uit dat alles van een leien dakje zal gaan, maar het kan gebeuren dat je als team ergens in verzeild raakt waar je tegen de regels van de KNLTB oploopt. Je bent als speler en als team altijd zelf verantwoordelijk voor hoe je je gedraagt tijdens de competitie. De KNLTB handhaaft de regels door boetes uit te delen bij misdragingen, maar bijvoorbeeld ook als je als team een wedstrijd opgeeft en dus niet verschijnt op een speeldag. Heb je twijfels over wat mag en wat niet mag? Vraag het dan de VCL’s. Geldboetes die door de KNLTB worden gegeven moeten door de desbetreffende speler of team zelf worden betaald en daar wordt natuurlijk niemand gelukkiger van. We helpen je graag om je aan de regels te houden ?

uitwijken bij slecht weer
Natuurlijk hopen we op net zo’n fijne zonnige competitie als vorig jaar, maar voor het geval dàt nog dit: Bij regen kunnen we uitwijken naar onze hal, maar daar zijn wel regels voor. Je vindt ze hier.

inschrijven
De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie is gesloten en de teams zijn ingedeeld.
Je kunt je nog wel aanmelden als invaller via vcl@bltcblaricum.nl.
Wij verheugen ons op een mooi competitieseizoen!

onduidelijk?
Heb je nog een vraag of een opmerking, stuur dan een mail naar vcl@bltcblaricum.nl.

Sportieve groet,
Kees de Graaf en Pauline van Riet
VCL’s / competitieleiding BLTC Blaricum